Auto

Enquête CBR – Instructeurs WEL of NIET meerrijden met TTT en praktijkexamens?

Inschrijven voor Proefles

Meer informatie aanvragen

Rijschool
machtigen

Via een vragenlijst wil het CBR onderzoeken wat het belang is van het meerijden van een instructeur bij toetsen en examens. Met de uitkomst van dit onderzoek gaat het CBR kijken of aanpassingen gewenst zijn in de huidige gang van zaken.

 

Kandidaten die het afgelopen jaar TTT en/of examen hebben gedaan zullen de vragenlijst per mail ontvangen vanuit het CBR.

Wij willen jullie graag informeren waarom wij als rijschool het zo belangrijk vinden dat instructeurs meerijden met de TTT en/of examen (of in ieder geval zelf de keus hebben dit wel of niet te doen).

 

Waarom vinden wij dit zo belangrijk?

–              Vier ogen beleid; zo weet een instructeur  waar het bijvoorbeeld niet goed is gegaan en waar er nog meer aandacht nodig is voor de kandidaat

–              De feedback die een examinators geeft zijn voor de instructeurs erg leerzaam; het zijn immers de instructeurs die de leerling(en) verder moeten opleiden

 

Graag doen wij via deze weg een beroep aan al onze leerlingen om deze enquête in te vullen. Check je spam wanneer je (nog) geen e-mail hebt ontvangen.

 

Team Verkeersschool De Ridder

info@verkeersschoolderidder.nl

070 355 25 54

Volg ons
TOP
Winkelmand 0