Verkeersschool De Ridder Den Haag

Verkeersschool de Ridder

Bijna 50 jaar geleden is fam De Ridder gestart met Verkeersschool De Ridder. inmiddels is de oudere generatie met pensioen en heeft de jonge generatie het bedrijf overgenomen. Hierdoor is Verkeersschool De Ridder een echt familiebedrijf waar het motto is “transparantie en eerlijkheid duurt het langst”.

Hierdoor zijn wij net even anders dan alle andere rijscholen in de branche en stellen wij net even wat meer eisen aan onze instructeurs. Wat resulteert in een zeer fijn team aan instructeurs die net zo gedreven zijn als de eigenaren.

Inschrijven voor Proefles

Meer informatie aanvragen

Rijschool
machtigen

De kwaliteit van Verkeersschool De Ridder

Kwaliteit is wat de oude generatie al hanteerde en wat bij de jonge generatie van familie De Ridder er met de paplepel is ingegoten. Deze kwaliteit hanteren we bij Verkeersschool De Ridder nog steeds. We  werken alleen met het nieuwste lesmateriaal zowel op de weg als in ons theorie centrum, waar wij gebruik maken van het theorie systeem van Verjo dat perfect aansluit op het theorie examen bij het CBR. Een betere voorbereiding kun je niet hebben!

De instructeurs van Verkeersschool De Ridder denken graag met u mee voor een passende rijopleiding en zorgen voor de meest interessante cursus die geheel op u is afgestemd. De auto`s waarin gelest wordt, zijn niet ouder dan 4 jaar en op de juiste wijze verzekerd. De instructeurs zijn op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en zijn alle voorzien van een VOG verklaring.

Tevens zorgt onze manier van lesgeven voor een hoog slagingspercentage dat ver boven het Haagse gemiddelde ligt. Verkeersschool De Ridder levert dan ook per jaar, honderden enthousiaste leerlingen zo veilig als mogelijk af.

Waarom je voor de ridder kiest

Het CBR geeft hele goede tips voor het kiezen van jouw rijschool. Een goede rijschool is namelijk niet altijd de goedkoopste. 

Vergelijk rijscholen met elkaar zodat je een rijschool vindt die bij jou past. Het is belangrijk om te kijken naar het slagingspercentage van de rijschool. Een hoog slagingspercentage (50% of meer) geeft aan dat veel mensen de eerste keer slagen voor hun rijexamen.

Inschrijven voor Proefles

Meer informatie aanvragen

Rijschool
machtigen

Volg ons
TOP
Winkelmand 0