motorrijschool de ridder

Motorrijles Den Haag

Inschrijven
voor Proefles

Meer informatie
aanvragen

Alle categorieen
bekijken

Motorrijles Den Haag in de praktijk

Motorrijschool Den Haag vanaf je 24e

Motorrijschool Den Haag

Kortingen op motor lessen Den Haag!

Veelgestelde vragen over motorrijles in Den Haag

Welk motorrijbewijs moet ik kiezen?

Er zijn verschillende motorrijbewijzen, deze zijn verdeeld in A1, A2 en A. Met het A1 rijbewijs mag je lichte motoren besturen, deze zijn 125 CC en 11 KW. Daarop volgt het A2 rijbewijs, hiermee mag je middelzware motoren besturen, deze gaan tot 35 KW. Op A2 volgt weer het A rijbewijs waarmee je ook zware motoren mag besturen, je krijgt dan code 80 op je rijbewijs erbij. 

Hoe oud moet ik zijn om motorrijles te kunnen volgen?

Je mag voor het A1 rijbewijs op je 17e al je theorie-examen doen. Vervolgens mag je op je 17e ook al rijlessen volgen, mits je slaagt voor het theorie-examen. Zodra je 18 bent geworden mag je ook de praktijkexamens doen. Het A2 rijbewijs is te halen vanaf je 20e, ben je echter al 2 jaar in het bezit van een A1 rijbewijs, hoef je alleen het verkeersdeelneming examen te doen en mag je al lessen volgen vanaf je 19e. Het A rijbewijs is beschikbaar vanaf je 21e. 

Kan ik een gratis proefles volgen?

Nee, de proefles is niet gratis bij onze motorrijschool. De proefles wordt gezien als eerste rijles en kan eventueel onderdeel uitmaken van een pakket. Pakketten zijn verkrijgbaar vanaf 4 motorrijlessen in Den Haag. Er zijn ook pakketten beschikbaar waar het praktijkexamen voor je motorrijbewijs is inbegrepen.

Kan ik snel mijn motorrijbewijs halen?

Dat is afhankelijk van hoeveel aanleg je hebt voor het rijden op een motor. Als je denkt dat je klaar bent voor het praktijkexamen voor je motorrijbewijs kan je het examen aanvragen. Er zijn al pakketen verkrijgbaar met 4 motorrijlessen van 90 minuten. Je kan dus snel je motorrijbewijs halen, maar dit ligt helemaal aan jezelf. De ene persoon heeft 6 lessen nodig, waar de ander misschien wel 20 lessen nodig heeft. 

Wat is het praktijkexamen verkeersdeelneming?

Dit is het praktijkexamen wat je bij het CBR zult moeten afleggen als je je motorrijbewijs wil halen. Dit examen duurt ongeveer 35 minuten en wordt gedaan op de openbare weg. 

Zijn jullie de beste rijschool op het gebied van motoren?

Op basis van het slagingspercentage wel! Om een goede rijschool Den Haag te zijn moet je in onze ogen wel voldoen aan een aantal factoren. Zo voorzien wij onze leerlingen altijd van leerzame lessen, krijg je bij ons een vaste instructeur en laten we al onze leerlingen goed voorbereid naar het examen gaan. Jouw motorrijbewijs is binnenkort in bezit! 

Hoeveel motorrijlessen heb ik nodig?

Dit wisselt heel erg per persoon en is niet van te voren vast te stellen. Wel kunnen we een schatting maken nadat je een eerste les hebt gevolgd. De rij instructeur kan dit het beste inschatten nadat hij je aan het werk heeft gezien op de motor. 

Zijn er pakketten beschikbaar voor het motorrijbewijs?

Ja, er zijn diverse pakketten beschikbaar voor elk soort motorrijbewijs. Voor meer informatie kan je kijken op de pagina met de beschikbare pakketten. De pakketten verschillen uiteraard in het aantal lessen. Om een goede voertuigbeheersing te krijgen is het handig om in overleg met ons het juiste pakket te kiezen. Verkeersschool De Ridder - Rijschool Den Haag staat voor je klaar!

Heeft jullie motorrijschool het beste slagingspercentage?

Ja, Verkeersschool De Ridder is al een aantal jaar de motorrijschool met het beste slagingspercentage van Den Haag. Het percentage bij de motor ligt op dit moment op 90% en dat is boven het regionale gemiddelde. Zoek je een rijschool waar je op een veilige manier je motorrijbewijs kan halen? Kies dan voor onze rijschool in Den Haag, dé rijschool met een hoog slagingspercentage!

Hoe lang duurt een motorrijles?

Een motorrijles in Den Haag bij Verkeersschool De Ridder duurt altijd 90 minuten, dit is inclusief het voorrijden. Rijlessen van 90 minuten klinkt lang, maar om alles goed en uitgebreid te kunnen doen is 90 minuten bij onze motorrijschool exact goed.

Wat is het praktijkexamen voertuigbeheersing?

Bij dit praktijkexamen moet je laten zien dat je overweg kan met een motor. Dit gebeurt vaak op een parkeerterrein of op een eigen oefenterrein van een rijschool. 

Inschrijven
voor Proefles

Meer informatie
aanvragen

Alle categorieen
bekijken

Volg ons
TOP
Arrow