bovag rijschool

BOVAG RIJSCHOOL

BOVAG lid sinds 1979

Verkeersschool De Ridder in Den Haag, BOVAG lid sinds 1979, heeft ook dit jaar het BOVAG kwaliteitscertificaat mogen ontvangen. Hiermee is Verkeersschool De Ridder een van de beste rijscholen van Den Haag.

Rijscholen, aangesloten bij de BOVAG, hebben een breed aanbod van rij-opleidingen en de rijschool kent veelal een specialisme.

bovag rijschool

Inschrijven voor Proefles

Meer informatie aanvragen

Rijschool
machtigen

WAT ONDERSCHEID BOVAG RIJSCHOLEN?

Rijscholen, aangesloten bij de BOVAG, hebben een breed aanbod van rij-opleidingen en de rijschool kent veelal een specialisme. Verkeersschool De Ridder is bijvoorbeeld gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen met ADHD, Dyslexie, Faalangst en Autisme. Ook geven we privéles in meerdere talen voor theorie.

Daarnaast zijn BOVAG rijscholen verplicht om zich te houden aan bepaalde eisen die de brancheorganisatie heeft opgesteld en bieden Bovag rijscholen een brede service en ligt het slagingspercentage hoger dan gemiddeld. Eventuele klachten worden via een interne afhandelingsprocedure afgewikkeld. Dit komt gelukkig zelden voor.

De instructeurs van de rijscholen tonen het WRM-bevoegdheidspasje en beschikken over een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG).

In de winterperiode wordt er met winterbanden gereden en uiteraard zijn onze auto’s zeer uitgebreid verzekerd. Tenslotte besteden deze rijscholen aandacht aan duurzaamheid tijdens de rijlessen en voeren zij goed zichtbaar het Bovag-Logo en de eigen contactgegevens op de lesvoertuigen. 

Zekerheid, Betrouwbaarheid en Kwaliteit geldt voor Verkeersschool De Ridder als BOVAG lid.

Kies voor een betrouwbare rijschool

Het CBR geeft hele goede tips voor het kiezen van jouw rijschool. Een goede rijschool is namelijk niet altijd de goedkoopste. 

Vergelijk rijscholen met elkaar zodat je een rijschool vindt die bij jou past. Het is belangrijk om te kijken naar het slagingspercentage van de rijschool. Een hoog slagingspercentage (50% of meer) geeft aan dat veel mensen de eerste keer slagen voor hun rijexamen.

Meer informatie

Wij als rijschool staan voor transparantheid in de rijopleiding, daarvoor werken we met de rijlesplanner waardoor jezelf maar ook ouder of verzorger alles kan inzien wat te maken heeft met je rijopleiding. Zo is er voor iedereen een rijopleiding op maat.

Wat zijn de eisen voor een Bovag lid?

  • Slagingspercentage boven het kringgemiddelde behalen
  • VOG verklaring voor elke instructeur
  • Werken met vordering kaarten voor elke leerling

Werken jullie met een overeenkomst?

De e-mail, die wordt verzonden na inschrijving, vermeldt de overeenkomst en de algemene voorwaarden. De overeenkomst is opgesteld door de Bovag met als uitzondering dat wij slechts 48 uur van te voren een afmelding niet doorberekenen terwijl de Bovag 72 uur stelt.

Inschrijven voor Proefles

Meer informatie aanvragen

Rijschool
machtigen

Volg ons
TOP
Winkelmand 0