RIJBEWIJS HALEN IN DEN HAAG!

Je rijbewijs halen in Den Haag? Dat doe je bij Verkeersschool De Ridder!

Het rijbewijs, categorie B, heb je nodig om een auto te besturen waarvan de maximale toegelaten massa minder is dan 3,5 ton. Daarnaast mag je, wanneer je in het bezit bent van dit rijbewijs, een wagen besturen met een aanhanger tot 750 kg. Erg handig dus!

Woon je in Den Haag, wil je snel slagen voor je rijbewijs, maar heb je geen zin in te hoge kosten? Bij Verkeersschool de Ridder ben je aan het goede adres! Ons basispakket voor het halen van je rijbewijs in Den Haag, heb je al vanaf €627! Start daarom direct!

Inschrijven voor Proefles

Meer informatie aanvragen

Rijschool
machtigen

HOE KAN IK, IN DEN HAAG, MIJN RIJBEWIJS HALEN?

Onderstaand de belangrijke volgorde van stappen in het behalen van je rijbewijs:
1. Auto theorie examen te behalen;
2. Beginnen met autorijlessen in de praktijk;
3. Bepalen hoeveel lessen je nodig hebt.

Het antwoord op stap 3 kan altijd wijzigen gedurende de lessen. Het kan zo zijn dat je ineens sneller, of juist langzamer, dingen oppakt. Wanneer je binnen de geldigheidstermijn van je theoriecertificaat ook het praktijk examen succesvol aflegt ontvang je het rijbewijs B en kun je de weg op!

BIJ ONS HAALT IEDEREEN ZIJN/HAAR RIJBEWIJS!

Het halen van een rijbewijs in is niet voor iedereen even gemakkelijk. Misschien heb je faalangst, ADHD, dyslexie of licht autisme. Ken je iemand die er last van heeft? Bij Verkeersschool de Ridder in Den Haag is dat geen enkel probleem, wij zijn van mening dat iedereen zijn rijbewijs kan halen! Als je maar de juiste begeleiding hebt. Onze instructeurs in Den Haag zijn daarom extra opgeleid, en kunnen die juiste begeleiding bieden! Klik HIER voor meer informatie. 

 

BETROUWBARE RIJSCHOOL IN DEN HAAG MET BOVAG KEURMERK

Kies je voor een rijopleiding bij Verkeersschool de Ridder, dan kies je voor de beste rijschool in Den Haag. Onze hoge slagingspercentages (bron: CBR) en tevreden recensies van leerlingen laten zien dat wij de beste keuze zijn om je rijbewijs te gaan halen.

MEER INFORMATIE OVER RIJBEWIJS HALEN IN DEN HAAG?

Het traject om te leren autorijden is niet voor elke persoon gelijk, daarom bieden wij onze leerlingen naast losse rijlessen ook de mogelijkheid om een pakket af te sluiten. Voor meer informatie over de pakketten die we aanbieden en losse prijzen, kunt u terecht op onze prijzen pagina.

Heeft u nog andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met Verkeersschool de Ridder. Wij staan u graag te woord.

Inschrijven voor Proefles

Meer informatie aanvragen

Rijschool
machtigen

Volg ons
TOP

Winkelmand 0