RIJSCHOOL SCHEVENINGEN

Bekijk de mogelijkheden van Verkeersschool de Ridder!
Wil jij je autorijbewijs halen in de omgeving van Scheveningen? Met een van de hoogste slagingspercentages uit de regio ben je bij verkeersschool de Ridder aan het juiste adres. Onze instructeurs maken gebruik van de nieuwste lesmethodes en materialen waardoor je verzekerd bent van goede begeleiding. Omdat iedere student uniek is, wordt er samen met jou aan het begin van je rijlessen een persoonlijk lesplan opgesteld om je zo snel mogelijk je autorijbewijs te laten halen in de regio Scheveningen.

Inschrijven voor Proefles

Meer informatie aanvragen

Rijschool
machtigen

THEORIECURSUS RIJSCHOOL SCHEVENINGEN EN OMSTREKEN

Naast de praktijkbegeleiding tijdens de autorijlessen bieden we ook uitgebreide begeleiding voor het behalen van je theorie-examen. Binnen onze theoriecursussen wordt je in 4 avonden begeleid en voorbereid op het theorie-examen van het CBR. Hiernaast bieden wij een online oefenomgeving aan met circa 15 uur aan online examentraining zodat je helemaal voorbereid op pad kan. Al onze theoriepakketten hebben een theorie cursus garantie. Mocht je dus toch een herexamen hebben dan mag je de theorie cursus kosteloos opnieuw volgen. Bij verkeersschool de Ridder slaag je dus altijd voor het theorie-examen van je autorijbewijs in Scheveningen en omstreken.

PRAKTIJKCURSUS

Naast de theoriecursus bestaan de pakketten uit praktijklessen waarmee je samen met een instructeur aan de slag gaat. Een rijles voor je autorijbewijs duurt bij ons altijd 90 minuten zodat we genoeg tijd hebben je voor te bereiden op alle situaties die je kan tegenkomen in de buurt van Scheveningen. Bij Verkeersschool de Ridder denken we graag mee aan een voordelige en passende manier om je autorijbewijs te halen in Scheveningen.

INFORMATIE OVER HET HALEN VAN EEN AUTORIJBEWIJS IN SCHEVENINGEN?

Wil jij voordelig en snel je autorijbewijs halen in de regio van Scheveningen? Bij Verkeersschool de Ridder ben je aan het juiste adres. Voor meer informatie kun je contact opnemen met één van onze medewerkers via het contactformulier. Liever direct contact? Dan zijn we te bereiken op 070 355 25 54.

Inschrijven voor Proefles

Meer informatie aanvragen

Rijschool
machtigen

Volg ons
TOP

Winkelmand 0