RIJLES IN DEN HAAG EN OMGEVING!

Voordelig je rijbewijs halen bij dé betrouwbare BOVAG 3 sterren rijschool van Den Haag.

Zoek je een rijschool in Den Haag voor het halen van je auto-motor-scooter- of aanhanger rijbewijs? Verkeersschool De Ridder is een betrouwbare BOVAG 3 sterren rijschool met een van de hoogste slagingspercentages in de regioHaaglanden. Al meer dan 35 jaar zijn wij een begrip in Den Haag en omstreken als het gaat om het halen van je rijbewijs. Onze leerlingen beoordelen onze rijschool met een 8,8!

Inschrijven voor Proefles

Meer informatie aanvragen

Rijschool
machtigen

VOORDELIG JE AUTORIJBEWIJS HALEN

Bij Verkeersschool de Ridder hebben wij alles om van je rijopleiding een succes te maken! Zo zijn onze rijles auto’s maximaal 4 jaar oud. Bij ons krijg je gegarandeerd rijles in een nieuwe en goed onderhouden auto. Daarnaast maken wij ook gebruik van de nieuwste lesmethodes en materialen. Ook kun je al bij ons komen lessen als je de leeftijd van 16,5 jaar hebt bereikt. Dit gaat middels het 2ToDrive concept. Niet te vergeten, onze instructeurs zijn bekwaam en erg betrokken bij de rijlessen. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij vinden dat het halen van je autorijbewijs geen grote investering hoeft te zijn. Zo kun je bij ons kiezen voor voordelige, complete pakketten inclusief examen en lesmaterialen. Het is ook mogelijk om je eigen pakket samen te stellen. Bekijk onze scherpe prijzen en kies het pakket wat bij jou past. Wij staan ook altijd voor je klaar om je te adviseren.

MOTORRIJLESSEN VOLGEN BIJ DE BESTE RIJSCHOOL IN DEN HAAG

Afhankelijk van het type motor wat je wilt gaan rijden kun je bij ons het motorrijbewijs halen. Als je op een motor met meer dan 50 kw vermogen wilt rijden dan heb je het volledige motorrijbewijs A nodig. Voor een lichte motor heb je voldoende aan een motorrijbewijs A1(licht) of A2(middel). Je krijgt bij Verkeersschool De Ridder motorrijles in blokken van 2 uur van een ervaren KNMV gecertificeerde motorinstructeur. Lessen kunnen ook in de avond of op zaterdag geboekt worden, dus er zit altijd wel een handig moment voor je bij. We rijden tijdens de motorrijles in Den Haag en de wijde omgeving van Den Haag. Je hoeft zelf geen kleding of helm te hebben voor de rijlessen. Alles is in bruikleen beschikbaar. Wel adviseren we om goede schoenen aan te doen, liefst tot boven de enkel. Bekijk onze scherpe prijzen voor het halen van je motorrijbewijs en kies het pakket wat bij jou past.

BETROUWBARE RIJSCHOOL IN DEN HAAG MET BOVAG KEURMERK

Kies je voor een rijopleiding bij Verkeersschool de Ridder, dan kies je voor de beste rijschool in Den Haag. Onze hoge slagingspercentages (bron: CBR) en tevreden recensies van leerlingen laten zien dat wij de beste keuze zijn om je rijbewijs te gaan halen.

MEER INFORMATIE OVER RIJSCHOOL DE RIDDER IN DEN HAAG?

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Verkeersschool de Ridder komt graag met je in contact! We helpen je bij het maken van de juiste keuze. Bel ons op telefoonnummer 0703552554 of vul het contactformulier in.

Inschrijven voor Proefles

Meer informatie aanvragen

Rijschool
machtigen

Volg ons
TOP

Winkelmand 0