SCOOTER RIJBEWIJS DEN HAAG

Veilig en snel je scooter rijbewijs halen!

 

Ben jij er klaar voor om je scooterrijbewijs te halen in omgeving Den Haag? Als een van de weinige rijscholen in regio Den Haag beschikken wij over een 3 Sterren BOVAG keurmerk. Zo weet je dat je bij Verkeersschool De Ridder aan het juiste adres bent. We vinden het zeer belangrijk dat jij je op je gemak voelt tijdens het lessen en dat je in je eigen tempo het traject naar een scooterrijbewijs doorloopt.

Vul dit formulier in en wij nemen telefonisch contact met je op om je wensen te bespreken en je eerste rijles te in te plannen!

De start naar jouw eerste rijles

  Dankzij Justin's deskundige begeleiding en geduld ben ik overal in één keer voor geslaagd. Wat me vooral opviel, was zijn unieke vermogen om precies aan te voelen hoe je het beste leert. Voor iedereen die op zoek is naar een topkwaliteit rijopleiding, raad ik Justin bij Rijschool de Ridder ten zeerste aan.
  Wim Toet
  Den Haag
  5/5

  WAAR MOET JE AAN VOLDOEN OM JE Brommer RIJBEWIJS TE HALEN IN OMGEVING DEN HAAG?

  Vanaf 15,5 jaar mag je al je theorie examen doen, maar mag je nog niet de weg op. Ben jij 16 jaar of ouder? Dan mag je een brommer of scooter besturen, mits je natuurlijk je AM rijbewijs hebt gehaald. Dit AM rijbewijs ontvang je na een succesvol afgeronde theorie en praktijk examen. Verkeersschool De Ridder in omgeving den Haag, geeft jou de nodige begeleiding dat volledig afgestemd is op jouw leercurve en doelen, zodat jij glansrijk je scooterrijbewijs kunt halen.

  Heb je ook interesse in het halen van je scooter theorie examen? Bij Verkeersschool De Ridder is het mogelijk om theorielessen te volgen en zo nog meer kennis op te doen. Zo ben je goed voorbereid op je scooter theorie examen.

  Actiepakketten

  Totaalpakket 1

  Dit pakket is voor leerlingen die al op een brommer gereden hebben

  € 571,00

  € 553,00

  Totaalpakket 2 Aanbevolen

  Dit pakket is voor leerlingen die nog nooit op een brommer hebben gereden

  € 674,50

  € 645,00

  Totaalpakket 3

  Dit pakket is voor leerlingen die extra aandacht nodig hebben

  € 839,50

  € 805,00

  Hulp nodig met het kiezen van het juiste pakket?

  Losse lesprijzen

  • Losse rijles € 55,00

   60 minuten maximaal 2 personen

  • Privéles € 69,00

   60 minuten

  • Herexamen € 241,00

   Inclusief CBR kosten, huur bromfiets, verzekeringen, administratiekosten

  Een aantal regels en voorwaarden

  Wanneer u ervoor kiest om uw rijopleiding bij Verkeersschool De Ridder te beëindigen vanwege een verhuizing of om andere redenen, komt u in aanmerking voor een terugbetaling van het ongebruikte lesgeld en examenkosten, twee jaar na aanvang van uw lespakket. Zie BOVAG voorwaarden Het terug te ontvangen bedrag is exclusief eventueel reeds ingeplande lessen of examens. Er wordt een administratievergoeding van €45,00 in rekening gebracht.

  Wanneer je nog rijlessen tegoed hebt uit je pakket nadat je geslaagd bent voor het rijbewijs, krijg je het bedrag van de rijlessen gewoon terug. Er wordt €29,00 administratiekosten in rekening gebracht.

  • Termijnbedrag wordt periodiek gefactureerd (afhankelijk van het gereden aantal lessen en de kosten van het pakket).
  • Je dient akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden via de Rijbewijs app.
  • Dien je gezondheidsverklaring in bij het CBR (via de website van het CBR, inloggen met DigiD). 
  • Machtig de verkeersschool via het CBR voor de categorie B tussentijdse toets en B praktijkexamen.
  • Alle facturen moeten betaald zijn voordat er praktijkexamen gedaan wordt
  • Accordering Algemene Voorwaarden via de Rijbewijs app
  • Invullen gezondheidsverklaring op de website van het CBR, inloggen met DigiD
  • Verkeersschool machtigen via het CBR voor de categorie B tussentijdse toets en B praktijkexamen
  • Alle facturen moeten voldaan zijn voor het afrijden van het praktijkexamen

  Voor alle examens en tussentijdse toetsen geldt €29,- administratiekosten voor het wijzigen van een reeds gepland datum en/of tijdstip.

  JE SCOOTER RIJBEWIJS DEN HAAG HALEN BIJ VERKEERSSCHOOL DE RIDDER: WAT MOET JE WETEN?

  Het halen van je scooterrijbewijs bij Verkeersschool De Ridder, start uiteraard met het behalen van het theoriecertificaat. Geen zorgen! Je kunt bij ons rekenen op een uitstekende begeleiding zodat jij alle verkeersregels volledig snapt.

  De scooter rijles wordt gegeven in groepsverband van maximaal 2 leerlingen. Dit doen wij voor de veiligheid. De instructeur heeft dan een goede overzicht zodat tijdig ingegrepen kan worden bij gevaarlijke situaties. Doordat de groep uit maximaal 2 leerlingen bestaat, krijg je gegarandeerd de persoonlijke aandacht van onze instructeur.

  Bij het halen van je scooterijbewijs bij Verkeersschool De Ridder in regio Den Haag, bestaat het praktijkgedeelte uit 2x 2 uur scooter rijlessen plus 2 uur voorrijden met aansluitend het CBR praktijkexamen. Alle benodigdheden voor de praktijklessen zoals een helm, regenkleding en een communicatieoortje regelen wij. Wel is het verplicht om een lange broek en dichte schoenen te dragen.

  Het examen neemt ongeveer 30 tot 40 minuten in beslag. Hierbij moet je bewijzen dat beheersing hebt over de scooter, de regels hanteert en anticipeert op het verkeer.

  KLAAR OM JE SCOOTER RIJBEWIJS Den Haag TE HALEN ?

  Neem dan contact met ons op zodat we samen ervoor gaan zorgen dat jij je scooter rijbewijs in 1 keer haalt! Voor vragen staan we je uiteraard graag te woord!

   
  Volg ons
  TOP
  Winkelmand 0