Verkeersschool de Ridder
Menu

Motorrijles in Den Haag

Wil je motorrijles volgen in Den Haag en snel slagen?

Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Motorrijles in Den Haag

Wil je motorrijles volgen in Den Haag én snel slagen? Verkeersschool De Ridder is een betrouwbare BOVAG 3 sterren rijschool met KVMV gecertificeerde motorrijles instructeurs. Wij zijn al meer dan 35 jaar een begrip in Den Haag en omgeving.

Motorrijles volgen in Den Haag
Motorrijles volgen in Den Haag

Motorrijles in Den Haag in de praktijk.

Je krijgt bij Verkeersschool De Ridder uit Den Haag motorrijles in blokken van 2 uur van een ervaren KNMV gecertificeerde motorinstructeur. Bij de eerste opstap rijles wordt er gekeken welke motor opleiding bij je past.

Lessen kunnen ook in de avond of op zaterdag geboekt worden, dus er zit altijd wel een handig moment voor je bij. We rijden tijdens de motorrijles in Den Haag en de wijde omgeving van Den Haag.

Je hoeft zelf geen kleding of helm te hebben voor je motorrijles. Alles is in bruikleen beschikbaar. Wel adviseren we om goede schoenen aan te doen, liefst tot boven de enkel.

Je eerste motor opstap rijles begint met 2 uur privé les, bekijk onze ACTIE prijs

Motorrijles vanaf je 24ste

Vanaf 24 jaar kun je meteen voor de zware categorie motor (A) gaan (vermogen van tenminste 50 kw). Je moet hiervoor wel in het bezit zijn van een geldig autorijbewijs of een theoriecertificaat voor de motor.

Het motorrijbewijs bestaat uit twee delen: AVB (voertuigbeheersing) en AVD (verkeersdeelneming). Je begint altijd met motorrijles AVB waarbij je door middel van oefeningen op een parkeerterrein in Den Haag de motor leert beheersen. Dit sluit je af met een examen bij het CBR.

Als je geslaagd bent voor AVB ga je door voor het tweede deel van de motorrijlessen (AVD) waar je leert om een veilige en zelfstandige motorrijder te worden. Voor je hierin een praktijkexamen kan doen, heb je wel het theoriecertificaat voor de motor nodig. Het is verstandig om met je motortheorie te beginnen, zodra je begint met je motorrijlessen. Uiteraard kan verkeersschool de Ridder uit Den Haag je naast je motorrijles ook bij theorie de nodige hulp/ondersteuning bieden.  

Motorrijles vanaf je 18e, dat is mogelijk in Den Haag bij verkeersschool de Ridder!

Als je 18 jaar bent kun je al examen doen op een motorfiets met een cilinderinhoud tot 125 cc en 11 kw. Dit is categorie A1. Met de motorrijlessen mag je zelfs al starten vanaf 17. Deze opleiding is verder hetzelfde als de opleiding voor 24 jarige.

Na 2 jaar in het bezit te zijn van motorrijbewijs A1 mag je op minimaal 20 jarige leeftijd examen doen voor het A2 motorrijbewijs. Dit is de categorie tot maximaal 35 kw. Dit motorexamen bestaat uit enkel een AVD gedeelte waarbij er twee oefeningen van het AVB gedeelte gevraagd kunnen worden tijdens het motorexamen. LET OP!! Vanaf 1 januari 2014 is een directe instroming voor deze categorie motorrijles mogelijk zonder A1.

Weer 2 jaar later, op 22 jarige leeftijd, mag je op voor de zwaarste categorie motor A (onbeperkt vermogen / minimaal 50 kw). Dit motorexamen is helemaal gelijk aan het motorexamen van de categorie A2 waarbij eveneens twee oefeningen van het AVB gedeelte gevraagd kunnen worden tijdens de rit.

ACTIE!!!

Bij afsluiting van een motor pakket de intake privé les van 2 uur met 50% korting.
Normaal 120.00 euro, maar nu voor 60.00 euro!

Meer over de prijzen van de motorrijlessen

Meer informatie over motorrijles in Den Haag?

Heeft u op deze webpagina nog niet alle antwoorden op uw vragen rondom motorrijlessen in Den Haag kunnen vinden? Of weet u juist wel voldoende en wilt u graag snel beginnen met de motorrijlessen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Als u liever direct contact heeft kunt u ook even bellen naar 070 3552554

Neem direct contact met ons op!
Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Waarom kies je voor Verkeersschool de Ridder?
  • Rijden in de nieuwste auto's
  • Hoog slagingspercentage
  • BOVAG lid
  • Hoge beoordeling door leerlingen
  • Professionele instructeurs
  • Flexibele lestijden
  • Lessen in heel regio Haaglanden
  • Gevestigd in Den Haag

EINDELIJK!!!

Praktijkexamens gaan door.

Lees meer over hoe we het aanpakken en ons protocol op onze nieuws pagina of op Facebook

 

Theorie examens mogen tot 21 april niet doorgaan. We nemen contact op de dag na het oorspronkelijke examen. Zie onder het kopje nieuws of de facebookpagina van Verkeersschool De Ridder

sluiten