Verkeersschool de Ridder
Menu

Je autorijbewijs halen?

Voordelig je rijbewijs halen bij dé betrouwbare BOVAG rijschool van Den Haag.

Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Snel slagen voor je autorijbewijs

Wil je je rijbewijs B (autorijbewijs) halen in omgeving Den Haag en snel slagen tegen lage kosten? Verkeersschool De Ridder is een betrouwbare BOVAG rijschool met één van de hoogste slagingspercentages in de regio. Al meer dan 35 jaar een begrip in Den Haag als het gaat om het halen van je rijbewijs B.

Dankzij het gebruik van de nieuwste lesmethodes & materialen zorgen wij ervoor dat jouw autorijlessen succesvol verlopen.

Wordt dit jouw nieuwe lesauto?
Wordt dit jouw nieuwe lesauto?

Wat is het rijbewijs B?

Het reguliere autorijbewijs (categorie B) heb je nodig om een wagen te besturen waarvan de maximale toegelaten massa minder is dan 3,5 ton. Met dit rijbewijs mag je ook een wagen besturen met een aanhanger tot 750 kg. Voor zwaardere aanhanger moet je rijbewijs categorie E halen (in combinatie met het minimum rijbewijs B wordt dit dus het rijbewijs BE, ofwel het aanhanger rijbewijs)

Let op:

De gezondheidsverklaring is een formulier met vragen over uw gezondheid. U heeft de gezondheidsverklaring nodig als u rij-examen gaat doen en in bepaalde gevallen als u het rijbewijs wilt verlengen. De gezondheidsverklaring heette eerst Eigen verklaring. U kunt deze verklaring alleen kopen bij het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR, www.cbr.nl), inloggen met DigiD. U kunt bij ons eventueel ook een gezondheidsverklaring kopen.

 

Hoe haal je het rijbewijs B?

Je kunt alvast beginnen met rijden terwijl je ondertussen studeert voor het auto theorie examen. Vaak werkt de samenwerking goed. Hoeveel autorijlessen je nodig hebt voordat je op examen mag, zal samen met de instructeur bekeken worden. Als je binnen de geldigheidstermijn van je theoriecertificaat ook het praktijk examen succesvol aflegt, ontvang je het rijbewijs B en kun je de weg op!

Opfrislessen

Heb je al een tijd niet gereden, voel je je onzeker in de auto of heb je je rijbewijs in een land gehaald waar ze niet zo nauw omgaan met de regels .... wij geven opfrislessen zodat je weer met een veilig gevoel de weg op kunt. In overleg kijken we hoeveel lessen je daarvoor nodig hebt.

Speciale begeleiding

Ook zijn wij gespecialiseerd in het opleiden van mensen met Faalangst, ADHD, Dyslexie of licht autisme. Wij zijn van mening dat iedereen het autorijbewijs kan halen met de juiste begeleiding. Onze instructeurs zijn opgeleid om je de juiste begeleiding te kunnen geven.

Begeleiding nodig? Klik hier

Voordelig je autorijbewijs halen

Het behalen van je autorijbewijs is het ultieme resultaat van het volgen van het voor jouw juiste aantal autorijlessen. Omdat dit niet voor elke persoon gelijk is, bieden wij onze leerlingen naast losse rijlessen ook de mogelijkheid om een pakket af te sluiten. De aanbiedingen vindt u terug in ons tarievenoverzicht.

Bekijk onze prijzen
Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Waarom kies je voor Verkeersschool de Ridder?
  • Rijden in de nieuwste auto's
  • Hoog slagingspercentage
  • BOVAG lid
  • Hoge beoordeling door leerlingen
  • Professionele instructeurs
  • Flexibele lestijden
  • Lessen in heel regio Haaglanden
  • Gevestigd in Den Haag

EINDELIJK!!!

Praktijkexamens gaan door.

Lees meer over hoe we het aanpakken en ons protocol op onze nieuws pagina of op Facebook

 

Theorie examens mogen tot 21 april niet doorgaan. We nemen contact op de dag na het oorspronkelijke examen. Zie onder het kopje nieuws of de facebookpagina van Verkeersschool De Ridder

sluiten