Verkeersschool de Ridder
Menu

Over ons

Maak kennis met Verkeersschool De Ridder

Over Verkeersschool De Ridder

Op zoek naar een betrouwbare Verkeersschool in omgeving Den Haag? Verkeersschool De Ridder is een van de weinige rijscholen in regio Den Haag die lid is van BOVAG met een keurmerk. Wij staan garant voor een hoge leskwaliteit, een zeer hoog slagingspercentage en voordelige tarieven.

De kwaliteit van Verkeersschool De Ridder

Bij Verkeersschool De Ridder werken we alleen met het nieuwste les materiaal zowel op de weg als in ons theorie centrum, waar wij gebruik maken van hetzelfde systeem als het CBR. Een betere voorbereiding kun je niet hebben!

Theorie halen: Wegens Corona kunnen wij maximaal 8 leerlingen in ons theorie lokaal plaatsen, hierdoor hebben we onze theorie cursus opgesplitst in 2 cursussen: De maandag cursus van 18.00 tot 20.00 uur en de Woensdag cursus van 16.00 tot 18.00 uur.


De instructeurs van Verkeersschool De Ridder denken graag met u mee voor een voordelig en passende rijopleiding die geheel op u is afgestemd. De auto`s waarin gelest wordt, zijn niet ouder dan 4 jaar en goed verzekerd. De instructeurs zijn op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Tevens zorgt onze manier van lesgeven voor een hoog slagingspercentage dat ver boven het Haagse gemiddelde ligt. Verkeersschool De Ridder levert dan ook per jaar, honderden enthousiaste leerlingen zo veilig als mogelijk af.

Speciaal bij Verkeerschool De Ridder: autorijles met extra begeleiding

Voor leerlingen die rijangst of een autismespectrumstoornis hebben of die dyslectisch zijn, biedt Verkeersschool De Ridder speciale begeleiding van rustige en geduldige instructeurs die er voor zorgen dat ook u uw rijbewijs kunt halen.

Wacht dus niet langer en maak gebruik van één van onze begeleidingstrajecten en haal je rijbewijs op jouw tempo.

Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Waarom kies je voor Verkeersschool de Ridder?
  • Rijden in de nieuwste auto's
  • Hoog slagingspercentage
  • BOVAG lid
  • Hoge beoordeling door leerlingen
  • Professionele instructeurs
  • Flexibele lestijden
  • Lessen in heel regio Haaglanden
  • Gevestigd in Den Haag

EINDELIJK!!!

Praktijkexamens gaan door.

Lees meer over hoe we het aanpakken en ons protocol op onze nieuws pagina of op Facebook

 

Theorie examens mogen tot 21 april niet doorgaan. We nemen contact op de dag na het oorspronkelijke examen. Zie onder het kopje nieuws of de facebookpagina van Verkeersschool De Ridder

sluiten