Verkeersschool de Ridder
Menu

Over ons

Maak kennis met Verkeersschool De Ridder

Over Verkeersschool De Ridder

Op zoek naar een betrouwbare Verkeersschool in omgeving Den Haag? Verkeersschool De Ridder is een van de weinige rijscholen in regio Den Haag lid van de BOVAG met keurmerk. Wij staan garant voor een hoge leskwaliteit, een zeer hoog slagingspercentage en voordelige tarieven.

De kwaliteit van Verkeersschool De Ridder

Bij Verkeersschool De Ridder werken we alleen met het nieuwste les materiaal zowel op de weg als in ons theorie centrum, waar wij gebruik maken van hetzelfde systeem als het CBR. Een betere voorbereiding kun je niet hebben!

Theorie halen: Wegens Corona kunnen wij maximaal 8 leerlingen in ons theorie lokaal plaatsen, hierdoor hebben we onze theorie cursus opgesplitst in 2 cursussen: De maandag cursus van 18.00 tot 20.00 uur en de Woensdag cursus van 16.00 tot 18.00 uur.


De instructeurs van Verkeersschool De Ridder denken graag met u mee voor een voordelig -en passende rijopleiding die geheel op u is afgestemd. De auto`s waarin gelest wordt, zijn niet ouder dan 4 jaar en goed verzekerd. De instructeurs zijn op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Tevens zorgt onze manier van lesgeven voor een hoog slagingspercentage dat ver boven het Haagse gemiddelde ligt. Hierdoor levert Verkeersschool De Ridder dan ook per jaar honderden enthousiaste leerlingen zo veilig als mogelijk af.

Speciaal bij Verkeerschool De Ridder: autorijles met extra begeleiding

Voor leerlingen die rijangst hebben of een autismespectrumstoornis hebben of die dyslectisch zijn, heeft Verkeersschool De Ridder speciale begeleiding van rustige en geduldige instructeurs die er voor zorgen dat ook u uw rijbewijs kunt halen.

Wacht dus niet langer en maak gebruik van één van onze begeleidingstrajecten en haal je rijbewijs op jouw tempo.

Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Waarom kies je voor Verkeersschool de Ridder?
  • Rijden in de nieuwste auto's
  • Hoog slagingspercentage
  • BOVAG lid
  • Hoge beoordeling door leerlingen
  • Professionele instructeurs
  • Flexibele lestijden
  • Lessen in heel regio Haaglanden
  • Gevestigd in Den Haag

Beste Leerling,

Belangrijke info over ons corona protocol Corona protocol Verkeersschool De Ridder

Hier vind je onze QR code

 

 

 

 

 

sluiten