Verkeersschool de Ridder
Menu

Motorrijbewijs Den Haag

Betrouwbaar en snel je motorrijbewijs halen in Den Haag

Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Snel je motorrijbewijs halen Den Haag?

Bij Verkeersschool De Ridder in Den Haag ben je aan het juiste adres voor het behalen van je motorrijbewijs. We hebben immers niet voor niets het hoogste slagingspercentage onder alle verkeersscholen in Den Haag! Doordat wij over ruim 35 jaar ervaring beschikken in het geven van rijlessen in Den Haag en bovendien ook BOVAG lid zijn, kun je bij ons rekenen op een uitstekende begeleiding. Je motorrijbewijs ga je hier ongetwijfeld halen!

Motorrijbewijs halen Den Haag
Motorrijbewijs halen Den Haag

Motorrijbewijs halen in Den Haag; hoe werkt het?

Wij beschikken over KNMW gecertificeerde motorinstructeurs die jou in blokken van 2 uur intensief gaan begeleiden. Tijdens de eerste opstaprijles, gaat de motorinstructeur samen met jou bekijken welke motoropleidingen jou het beste schikt. Het motorrijbewijs kent twee onderdelen: eerst het AVB (voertuigbeheersing) en daarna het AVD (verkeersdeelneming).

Een lichtere motorfiets vereist het rijbewijs A1 (licht) en/of A2 (middel). Wil je je motorrijbewijs in Den Haag gaan halen voor een motorfiets met meer dan 50kw vermogen? Dan dien je het volledige motorrijbewijs A te behalen. Let wel, dit kan enkel vanaf 24 jaar en als je in bezit bent van een geldig autorijbewijs of een theoriecertificaat voor de motor. 

Motorrijbewijs halen bij Verkeerschool De Ridder in Den Haag

Heb je een drukke agenda? Geen probleem. Wij verzorgen namelijk ook lessen in de avond en op zaterdag zodat er altijd wel een geschikt moment voor je tussen zit. Tijdens de motorrijlessen kan je onze beschermende kleding en helm in bruikleen nemen. Wel verzoeken we je om beschermende schoenen aan te doen: liefst tot boven de enkel.

Meer informatie over het halen van je motorrijbewijs in Den Haag?

Heeft deze pagina nog niet al jouw vragen beantwoord rondom het halen van je motorrijbewijs bij Verkeersschool De Ridder in Den Haag? Dan staan we je uiteraard graag te woord! Bel 0703552554 of laat een bericht achter op onze contactpagina.

Contact met Verkeersschool de Ridder
Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Waarom kies je voor Verkeersschool de Ridder?
  • Rijden in de nieuwste auto's
  • Hoog slagingspercentage
  • BOVAG lid
  • Hoge beoordeling door leerlingen
  • Professionele instructeurs
  • Flexibele lestijden
  • Lessen in heel regio Haaglanden
  • Gevestigd in Den Haag

EINDELIJK!!!

Praktijkexamens gaan door.

Lees meer over hoe we het aanpakken en ons protocol op onze nieuws pagina of op Facebook

 

Theorie examens mogen tot 21 april niet doorgaan. We nemen contact op de dag na het oorspronkelijke examen. Zie onder het kopje nieuws of de facebookpagina van Verkeersschool De Ridder

sluiten