Verkeersschool de Ridder
Menu

BOVAG Rijschool

BOVAG gekeurde rijschool

BOVAG Rijschool

Verkeersschool De Ridder in Den Haag, BOVAG lid sinds 1979, heeft ook dit jaar het BOVAG kwaliteitscertificaat mogen ontvangen. Hiermee is Verkeersschool De Ridder een van de beste rijscholen van Den Haag.

Wat onderscheid Bovag rijscholen?

Rijscholen, aangesloten bij de BOVAG, hebben een breed aanbod van rij-opleidingen en de rijschool kent veelal een specialisme. Rijscholen onderscheiden zich ook door het Bovag Garantie Fonds.

Verkeersschool De Ridder is verder bijvoorbeeld gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen met ADHD, Dyslexie, Faalangst en licht Autisme. Ook geven ze privéles in meerdere talen voor theorie.

Daarnaast bieden Bovag rijscholen een brede service en ligt het slagingspercentage hoger dan gemiddeld. Eventuele klachten worden via een interne afhandelingprocedure afgewikkeld.

De instructeurs van de rijscholen tonen het WRM-bevoegdheidspasje en beschikken over een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG).

In de winterperiode wordt er met winterbanden gereden en uiteraard zijn onze auto’s zeer uitgebreid verzekerd. Tenslotte besteden deze rijscholen aandacht aan duurzaamheid tijdens de rijlessen en voeren zij goed zichtbaar het Bovag-Logo en de eigen contactgegevens op de lesvoertuigen. 

Zekerheid, Betrouwbaarheid en Kwaliteit geldt voor Verkeersschool De Ridder die zich met trots weer een rijschool met BOVAG keurmerk mag noemen.

Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Waarom kies je voor Verkeersschool de Ridder?
  • Rijden in de nieuwste auto's
  • Hoog slagingspercentage
  • BOVAG lid
  • Hoge beoordeling door leerlingen
  • Professionele instructeurs
  • Flexibele lestijden
  • Lessen in heel regio Haaglanden
  • Gevestigd in Den Haag

Uitleg over besluit rijden in tijden van COVID19, klik even op de link:

https://www.verkeersschoolderidder.nl/nieuws/uitleg

 

Het aanvragen van een examen bij het CBR gaat weer telefonisch via het kantoor op 070-3552554.

Ook is het belangrijk om bijtijds examens aan te vragen omdat de wachttijden enorm zijn, onze instructeurs zijn hiervan op de hoogte.

 

 

 

 

 

sluiten