Verkeersschool de Ridder
Menu

BOVAG Rijschool

BOVAG gekeurde rijschool

BOVAG Rijschool

Verkeersschool De Ridder in Den Haag, BOVAG lid sinds 1979, heeft ook dit jaar het BOVAG kwaliteitscertificaat mogen ontvangen. Hiermee is Verkeersschool De Ridder een van de beste rijscholen van Den Haag.

Wat onderscheid Bovag rijscholen?

Rijscholen, aangesloten bij de BOVAG, hebben een breed aanbod van rij-opleidingen en de rijschool kent veelal een specialisme.

Verkeersschool De Ridder is verder bijvoorbeeld gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen met ADHD, Dyslexie, Faalangst en licht Autisme. Ook geven ze privéles in meerdere talen voor theorie.

Daarnaast bieden Bovag rijscholen een brede service en ligt het slagingspercentage hoger dan gemiddeld. Eventuele klachten worden via een interne afhandelingprocedure afgewikkeld.

De instructeurs van de rijscholen tonen het WRM-bevoegdheidspasje en beschikken over een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG).

In de winterperiode wordt er met winterbanden gereden en uiteraard zijn onze auto’s zeer uitgebreid verzekerd. Tenslotte besteden deze rijscholen aandacht aan duurzaamheid tijdens de rijlessen en voeren zij goed zichtbaar het Bovag-Logo en de eigen contactgegevens op de lesvoertuigen. 

Zekerheid, Betrouwbaarheid en Kwaliteit geldt voor Verkeersschool De Ridder als BOVAG lid.

Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Waarom kies je voor Verkeersschool de Ridder?
  • Rijden in de nieuwste auto's
  • Hoog slagingspercentage
  • BOVAG lid
  • Hoge beoordeling door leerlingen
  • Professionele instructeurs
  • Flexibele lestijden
  • Lessen in heel regio Haaglanden
  • Gevestigd in Den Haag

EINDELIJK!!!

Praktijkexamens gaan door.

Lees meer over hoe we het aanpakken en ons protocol op onze nieuws pagina of op Facebook

 

Theorie examens mogen tot 21 april niet doorgaan. We nemen contact op de dag na het oorspronkelijke examen. Zie onder het kopje nieuws of de facebookpagina van Verkeersschool De Ridder

sluiten