Verkeersschool de Ridder
Menu

Verkeersschool Den haag

Snel en tegen lage kosten je rijbewijs halen

Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Verkeersschool Den Haag

Verkeersschool De Ridder is een betrouwbare verkeersschool in Den Haag en omgeving. Als een van de weinige verkeersscholen in regio Den Haag zijn wij lid van de BOVAG rijschool. Sinds 1979 zijn wij lid, in februari 2013 hebben wij het 3-sterren BOVAG kwaliteitscertificaat voor de 4e keer mogen ontvangen. Met deze erkenning mogen wij onszelf één van de beste rijscholen van Nederland noemen. Verkeersschool De Ridder staat voor zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit!

Haal je rijbewijs bij ons!
Haal je rijbewijs bij ons!

Verkeersschool Den Haag; autorijbewijs en motorrijbewijs

Snel slagen tegen lage kosten? Dat wil toch iedereen! Wij zijn dé verkeersschool in Den Haag met één van de hoogste slagingspercentages in Den Haag en omgeving. Door het werken met de nieuwste materialen en lesmethodes zorgen wij ervoor dat jij jouw autorijbewijs snel en gemakkelijk kunt halen bij verkeersschool De Ridder, dé verkeersschool van Den Haag. Tevens zijn wij ook gespecialiseerd in het opleiden van mensen met lichte autisme, dyslexie, ADHD of faalangst. Met de juiste begeleiding kan iedereen zijn rijbewijs halen!

Voor het halen van je motorrijbewijs krijg je bij verkeersschool De Ridder rijlessen van 2 uur van een ervaren KNMV gecertificeerde motorinstructeur. Naast een theoriecertificaat heb je natuurlijk ook een praktijkgedeelte. Dit bestaat uit 2 delen; eerst voertuigbescherming (AVB) en daarna verkeersdeelneming (AVD).

2ToDrive bij dé verkeersschool van Den Haag

Al sinds 1 november 2011 is het experiment gestart met begeleidend rijden. Volgens de nieuwe regels van 2ToDrive mag je vanaf je 16,5 jaar al rijlessen volgen, vanaf de dag dat je 17 jaar wordt mag je al rijexamen doen. Als je slaagt voor je rijbewijs mag je tot je 18 jaar wordt onder begeleiding de weg op. Zodra je 18 bent mag je natuurlijk zelfstandig veilige kilometers maken.

Volg je rijlessen bij dé verkeersschool van Den Haag

Heb je interesse om rijlessen bij ons te komen volgen? Neem dan contact met ons op! Als je liever direct een medewerker wilt spreken bel dan 070 355 25 54. Onze medewerkers staan je graag te woord!

Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Waarom kies je voor Verkeersschool de Ridder?
  • Rijden in de nieuwste auto's
  • Hoog slagingspercentage
  • BOVAG lid
  • BOVAG Garantiefonds
  • Hoge beoordeling door leerlingen
  • Professionele instructeurs
  • Flexibele lestijden
  • Lessen in heel regio Haaglanden
  • Gevestigd in Den Haag