Verkeersschool de Ridder
Menu

Theorielessen Den Haag

Haal nu je theorie door de Theorielessen bij Verkeersschool De Ridder in Den Haag!

Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Volg theorielessen bij Verkeersschool De Ridder in Den Haag

Ben jij klaar om je rijbewijs te halen? Voordat je het rijbewijs in ontvangst kan nemen moet er twee examens afgelegd worden, namelijk een theorie- en een praktijkexamen. Bij het theorie-examen wordt er getest of jij wel genoeg af weet van bijvoorbeeld verkeersborden en gevaren die op de loer kunnen liggen in het verkeer. Soms kan het knap lastig zijn om deze stof onder de knie te krijgen. Graag helpen we jou om deze stof onder de knie te krijgen, zodat jij zonder problemen het theorie-examen behaalt.

Wil jij je theoriecertficaat van je scooter, auto of motor behalen? Dat kan! Bij Verkeersschool De Ridder bieden we verschillende theorielessen in Den Haag aan om te zorgen dat jij je theoriecertificaat haalt. 

Snel je theorie certificaat!
Snel je theorie certificaat!

Theorielessen voor je autorijbewijs in Den Haag

Wanneer je 16 jaar bent kan je beginnen met de autotheorielessen van Verkeersschool De Ridder in Den Haag.  Elke maand starten wij met het aanbod van een nieuwe theorielessen die in totaal 4 weken duren. Het resultaat van deze cursus? 85% van de deelnemende leerlingen slaagt in 1x! Daarbij ontnemen we ook veel stress. Is een gezamenlijke theorie cursus niks voor jou? Bekijk ons aanvullende aanbod dan is met de daarbij horende prijzen!

Voordat je jouw praktijkexamen mag doen is een theoriecertificaat een vereiste. Het is wel mogelijk om alvast te beginnen met autorijlessen voordat je het theorie-examen bezit. Veel leerlingen kiezen er dan ook voor om eerst te beginnen met de autorijlessen en behalen in de tussentijd hun theoriecertificaat met onze theorielessen in onze vestiging in Den Haag. Let er wel op dat een theoriecertificaat maar 1,5 jaar geldig blijft na het behalen ervan. 

Vragen overtheorielessen in Den Haag?

Heb je nog vragen over de theorielessen? Of heb je nog vragen over andere onderwerpen? Neem gerust contact met ons op, zodat we al je vragen kunnen beantwoorden!

Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Waarom kies je voor Verkeersschool de Ridder?
  • Rijden in de nieuwste auto's
  • Hoog slagingspercentage
  • BOVAG lid
  • BOVAG Garantiefonds
  • Hoge beoordeling door leerlingen
  • Professionele instructeurs
  • Flexibele lestijden
  • Lessen in heel regio Haaglanden
  • Gevestigd in Den Haag