Verkeersschool de Ridder
Menu

Theoriecursus Den Haag

85% van onze leerlingen slaagt de eerste keer met onze theoriecursus in Den Haag!

Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Elke maand een nieuwe theoriecursus in Den Haag

Zoek jij een theoriecursus in Den Haag voor een auto of motor rijbewijs? Verkeersschool De Ridder start elke maand met een nieuwe theoriecursus, waarmee je helemaal klaar bent voor het halen van je rijbewijs. Niet voor niets slaagt 85% van onze leerlingen de eerste keer! Het behalen van je theoriecursus wordt vaak gezien als een stressvolle periode, je mag namelijk pas afrijden als je de cursus hebt gehaald. Om deze reden kiezen veel van onze cursisten ervoor om ook een theoriecursus bij Verkeersschool de Ridder te volgen. Dit ontneemt jouw stress en zorgt ervoor dat je ontspannen je theoriecertificaat haalt! 

Na het behalen van het theoriecertificaat is deze 1,5 jaar geldig. Binnen deze periode dien je het praktijkexamen af te ronden om uiteindelijk je rijbewijs te behalen. 

85% slaagt in 1 keer!
85% slaagt in 1 keer!

De meest complete theoriecursus in Den Haag

Onze theoriecursussen in Den Haag duren 4 weken. In deze tijd hebben de leerlingen ruim tijd om de stof goed op te nemen en toe te passen. Deze aanpak blijkt heel succesvol te zijn, want 85% van onze leerlingen slaagt de eerst keer voor hun theorie-examen en kunnen voor hun autorijbewijs, motorrijbewijs of scooter rijbewijs aan de slag! Dat wil jij toch ook!

Profiteer van onze scherpe prijzen!

Onze theoriecursus in Den Haag heeft 1 prijssoort voor zowel de auto theorie, motor theorie en de brommer theorie. Zo heb je een complete theoriecursus, inclusief boeken en examen, voor een erg aantrekkelijke prijs!

Bekijk onze prijzen

Schrijf je nu in voor onze theoriecursus in Den Haag!

Wil je weten wanneer de volgende cursus start of wil je je direct inschrijven voor onze theoriecursus in Den Haag? Je kunt je gemakkelijk online aanmelden voor een theoriecursus of informatie aanvragen. Mocht je nog overige vragen hebben dan helpen wij je uiteraard graag verder! Je kunt mailen naar info@verkeersschoolderidder.nl of bellen naar +31703552554

Neem contact met ons op
Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Waarom kies je voor Verkeersschool de Ridder?
  • Rijden in de nieuwste auto's
  • Hoog slagingspercentage
  • BOVAG lid
  • Hoge beoordeling door leerlingen
  • Professionele instructeurs
  • Flexibele lestijden
  • Lessen in heel regio Haaglanden
  • Gevestigd in Den Haag

EINDELIJK!!!

Praktijkexamens gaan door.

Lees meer over hoe we het aanpakken en ons protocol op onze nieuws pagina of op Facebook

 

Theorie examens mogen tot 21 april niet doorgaan. We nemen contact op de dag na het oorspronkelijke examen. Zie onder het kopje nieuws of de facebookpagina van Verkeersschool De Ridder

sluiten