RIJANGST EN JE RIJBEWIJS HALEN

Heb je rijangst maar wil je aan de slag met het halen van je rijbewijs? Dan helpen wij je hier graag bij. Al meer dan 35 jaar verzorgen wij rijopleidingen voor auto, motor, brommer en aanhangwagen, ook voor mensen met rijangst.

Om mensen met rijangst zo goed mogelijk te begeleiden hebben wij speciaal gecertificeerde instructeurs die je helemaal begeleiden tijdens de rijlessen en het rijexamen. Deze instructeurs hebben vele cursisten met rijangst al succesvol begeleid, waardoor deze toppers zonder last van hun rijangst de weg op gaan! 

Inschrijven voor Proefles

Meer informatie aanvragen

Rijschool
machtigen

RIJLESSEN OP EEN RUSTIGE EN VEILIGE MANIER

Rijden in een auto is voor mensen met rijangst al moeilijk genoeg. Daarom hebben onze instructeurs een speciale opleiding gevolgd waardoor ze op een rustige en veilige manier met deze situaties om kunnen gaan. Om onze cursisten op hun eigen tempo te laten wennen zal altijd een veilige en rustige omgeving opgezocht worden om te gaan lessen.

Wij proberen je op je eigen tempo vertrouwelijk te maken met de auto en de weg. Zodra je zelf voelt dat het beter gaat, wordt pas de volgende stap genomen. Zo kun je op een rustige en ongedwongen manier gaan werken aan je rijangst en het omgaan met de auto en de weg, en wij helpen je daar graag bij. 

AAN DE SLAG!

Wil je aan de slag om je rijbewijs te halen en om je rijangst te overwinnen? Wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op, dan wij gaan samen kijken naar de beste aanpak voor het halen van je rijbewijs. 

Wij bieden leerlingen met rijangst (of faalangst, ADHD, autisme, etc) ook de mogelijkheid om een rijopleiding te volgen. Wij hebben speciaal gecertificeerde instructeurs in dienst die jou optimaal kunnen begeleiden tijdens je rijlessen, persoonlijke aandacht staat dan hoog in het vaandel. Ook zullen ze leerzame en goede tips geven tijdens het rijden. De lessen worden aangepast en jij kunt in je eigen tempo en op een ontspannen manier de rijopleiding doen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij bieden dus wél proeflessen aan, voor een gratis proefles moet je bij een andere autorijschool in Den Haag zijn. 

Autorijlessen

Meer info

Bekijk de autotarieven

2todrive

Meer info

Rijles vanaf 16,5 jaar

ADHD / Autisme of Rijangst

Meer info

Speciale begeleiding

Volg ons
TOP
Winkelmand 0