Verkeersschool de Ridder
Menu

Rijangst en je rijbewijs halen

Complete begeleiding voor mensen met rijangst

Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Rijangst

Heb je rijangst maar wil je aan de slag met het halen van je rijbewijs? Dan helpen wij je hier graag bij. Al meer dan 35 jaar verzorgen wij rijopleidingen voor auto, motor, brommer en aanhangwagen, ook voor mensen met rijangst.

Om mensen met rijangst zo goed mogelijk te begeleiden hebben wij speciaal gecertificeerde instructeurs die je helemaal begeleiden tijdens de rijlessen en het rijexamen. Deze instructeurs hebben vele cursisten met rijangst al succesvol begeleid, waardoor deze toppers zonder last van hun rijangst de weg op gaan!

Rijangst? Wij begeleiden je graag.
Rijangst? Wij begeleiden je graag.

Rijlessen op een rustige en veilige manier

Rijden in een auto is voor mensen met rijangst al moeilijk genoeg. Daarom hebben onze instructeurs een speciale opleiding gevolgd waardoor ze op een rustige en veilige manier met deze situaties om kunnen gaan. Om onze cursisten op hun eigen tempo te laten wennen zal altijd een veilige en rustige omgeving opgezocht worden om te gaan lessen.

Wij proberen je op je eigen tempo vertrouwelijk te maken met de auto en de weg. Zodra je zelf voelt dat het beter gaat, wordt pas de volgende stap genomen. Zo kun je op een rustige en ongedwongen manier gaan werken aan je rijangst en het omgaan met de auto en de weg, en wij helpen je daar graag bij.

Aan de slag!

Wil je aan de slag om je rijbewijs te halen en om je rijangst te overwinnen? Wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op, dan wij gaan samen kijken naar de beste aanpak voor het halen van je rijbewijs.

Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Waarom kies je voor Verkeersschool de Ridder?
  • Rijden in de nieuwste auto's
  • Hoog slagingspercentage
  • BOVAG lid
  • Hoge beoordeling door leerlingen
  • Professionele instructeurs
  • Flexibele lestijden
  • Lessen in heel regio Haaglanden
  • Gevestigd in Den Haag

EINDELIJK!!!

Praktijkexamens gaan door.

Lees meer over hoe we het aanpakken en ons protocol op onze nieuws pagina of op Facebook

 

Theorie examens mogen tot 21 april niet doorgaan. We nemen contact op de dag na het oorspronkelijke examen. Zie onder het kopje nieuws of de facebookpagina van Verkeersschool De Ridder

sluiten