Verkeersschool de Ridder
Menu

SCOOTERRIJBEWIJS HALEN DEN HAAG

Veilig en snel je scooterrijbewijs halen!

Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Scooterrijbewijs halen Den Haag

Ben jij er klaar voor om je scooterrijbewijs te halen in omgeving Den Haag? Als een van de weinige rijscholen in regio Den Haag beschikken wij over een 3 Sterren BOVAG keurmerk. Zo weet je dat je bij Verkeersschool De Ridder aan het juiste adres bent. We vinden het zeer belangrijk dat jij je op je gemak voelt tijdens het lessen en dat je in je eigen tempo het traject naar een scooterrijbewijs doorloopt.

RIJDEN OP DE NIEUWSTE SCOOTERS!
RIJDEN OP DE NIEUWSTE SCOOTERS!

Waar moet je aan voldoen om je rijbewijs te halen in omgeving Den Haag?

Vanaf 15,5 jaar mag je al je theorie-examen doen, maar mag je nog niet de weg op. Ben jij 16 jaar of ouder? Dan mag je een brommer of scooter besturen, mits je natuurlijk je AM rijbewijs hebt gehaald. Dit AM rijbewijs ontvang je na een succesvol afgeronde theorie en praktijk examen. Verkeersschool De Ridder in omgeving den Haag, geeft jou de nodige begeleiding dat volledig afgestemd is op jouw leercurve en doelen, zodat jij glansrijk je scooterrijbewijs kunt halen.

Je scooterrijbewijs halen bij Verkeersschool De Ridder in Den Haag: wat moet je weten?

Het halen van je scooterrijbewijs bij Verkeersschool De Ridder, start uiteraard met het behalen van het theoriecertificaat. Geen zorgen! Je kunt bij ons rekenen op een uitstekende begeleiding zodat jij alle verkeersregels volledig snapt.

De scooterrijlessen worden gegeven in groepsverband van maximaal 2 leerlingen. Dit doen wij voor de veiligheid. De instructeur heeft dan een goede overzicht zodat tijdig ingegrepen kan worden bij gevaarlijke situaties. Doordat de groep uit maximaal 2 leerlingen bestaat, krijg je gegarandeerd de persoonlijke aandacht van onze instructeur.

Bij het halen van je scooterijbewijs bij Verkeersschool De Ridder in regio Den Haag, bestaat het praktijkgedeelte uit 2x 2 uur scooterrijlessen plus 2 uur voorrijden met aansluitend het praktijkexamen. Alle benodigdheden voor de praktijklessen zoals een helm, regenkleding en een communicatieoortje regelen wij. Wel is het verplicht om een lange broek en dichte schoenen te dragen.

Het examen neemt ongeveer 30 tot 40 minuten in beslag. Hierbij moet je bewijzen dat beheersing hebt over de scooter, de regels hanteert en anticipeert op het verkeer.

Klaar om je scooterrijbewijs te halen in omgeving Den Haag?

Neem dan contact met ons op zodat we samen ervoor gaan zorgen dat jij je scooterrijbewijs haalt. Voor vragen staan we je uiteraard graag te woord!

Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Waarom kies je voor Verkeersschool de Ridder?
  • Rijden in de nieuwste auto's
  • Hoog slagingspercentage
  • BOVAG lid
  • BOVAG Garantiefonds
  • Hoge beoordeling door leerlingen
  • Professionele instructeurs
  • Flexibele lestijden
  • Lessen in heel regio Haaglanden
  • Gevestigd in Den Haag