Verkeersschool de Ridder
Menu

Rijscholen Den Haag

Wij bieden één van de hoogste slagingspercentages van rijscholen in Den Haag.

Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Rijscholen in Den Haag aan het vergelijken?

Verkeerschool De Ridder zal dan ongetwijfeld voorbij zijn gekomen bij jouw zoektocht naar geschikte rijscholen in Den Haag. Wij bieden immers één van de hoogste slagingspercentages van Nederland en beschikken over een betrouwbare 3-sterren notering bij BOVAG. Onze scherp geprijsde pakketten worden bovendien, ten opzichte van andere rijscholen in Den Haag, als zeer concurrerend beschouwd.

Maar laat je niet alleen leiden door lage prijzen en hoge slagingspercentages. In tegenstelling tot andere rijscholen in Den Haag zet de Verkeersschool De Ridder zich namelijk in voor iets wat veel belangrijker is: rijplezier. Wij geloven dat je iets pas écht goed leert als je op je gemak bent en plezier hebt in wat je doet. Niet voor niks geven onze leerlingen ons een score van 9,6!

Rijscholen Den Haag
Rijscholen Den Haag

Rijlessen volgen op jouw eigen tempo

De reden waarom Verkeersschool De Ridder, ten opzichte van andere rijscholen in Den Haag zo hoog scoort, is te danken aan onze vriendelijke en geduldige instructeurs.

Tijdens de lessen krijg je alle tijd om gewend te raken met het voertuig en het verkeer op de weg. De instructeurs zijn dan ook getraind om aan te voelen wanneer iets te snel of juist te langzaam voor jou gaat. Ook bied onze rijschool pakketten voor leerlingen die speciale begeleiding nodig hebben. Dus ook voor iedereen met rij-angst, ADHD of dyslexie bieden wij op maat gemaakte pakketten.

Bovendien zal je tijdens jouw lessen altijd gebruik maken van het nieuwste lesmateriaal en een voertuig besturen van maximaal vier jaar oud. Dat is wel zo veilig.

Voordelige pakketten op maat.

Sommige rijscholen in Den Haag en omstreken bieden een klein aanbod aan pakketten, waardoor je soms met onnodig veel kosten wordt opgezadeld. Bij Verkeersschool De Ridder is er juist een ruime keuze uit verschillende pakketten met een variërend aantal lessen. Onze instructeurs zorgen altijd eerst voor een passend advies met een passende voordelige rijopleiding.

Naast het autorijlessen voor het rijbewijs B, bieden wij ook lessen aan voor scooterrijbewijs, aanhanger rijbewijs en je motorrijbewijs.

Meer informatie over onze rijscholen in Den Haag?

Heb je op deze webpagina nog niet alle antwoorden op jouw vragen kunnen vinden? Of weet je voldoende en wil je graag snel beginnen met rijlessen? Laat dan jouw gegevens achter op de contactpagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook direct bellen op: 070 355 25 54.

Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Waarom kies je voor Verkeersschool de Ridder?
  • Rijden in de nieuwste auto's
  • Hoog slagingspercentage
  • BOVAG lid
  • Hoge beoordeling door leerlingen
  • Professionele instructeurs
  • Flexibele lestijden
  • Lessen in heel regio Haaglanden
  • Gevestigd in Den Haag

EINDELIJK!!!

Praktijkexamens gaan door.

Lees meer over hoe we het aanpakken en ons protocol op onze nieuws pagina of op Facebook

 

Theorie examens mogen tot 21 april niet doorgaan. We nemen contact op de dag na het oorspronkelijke examen. Zie onder het kopje nieuws of de facebookpagina van Verkeersschool De Ridder

sluiten