Verkeersschool de Ridder
Menu

Rijlessen in Den Haag

Wil je je rijbewijs B halen? Kom dan rijlessen volgen bij onze rijschool in Den Haag!

Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Rijlessen volgen in Den Haag én snel slagen?

Wil je graag rijlessen volgen in Den Haag en snel slagen tegen relatief lage kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Verkeersschool de Ridder is een betrouwbare BOVAG rijschool met één van de hoogste slagingspercentages in de regio. Wij zijn al meer dan 35 jaar een begrip wanneer het gaat over het halen van je rijbewijs B. 

Wij zorgen er, met behulp van de nieuwste lesmethodes & materialen, voor dat jouw autorijlessen succesvol verlopen.

 

Rijlessen in Den Haag
Rijlessen in Den Haag

Rijbewijs B, wat is het en hoe haal je het?

Het rijbewijs B heb je nodig om een auto te besturen, waarvan de maximale toegelaten massa minder is dan 3,5 ton. Ook mag je een auto besturen met aanhanger tot 750 kg. Wil je met een zwaardere aanhanger rijden? Ga dan op voor je rijbewijs categorie E. Let wel op! Dit kan alleen als je rijbewijs B al hebt behaald. De twee samen vormen dan het rijbewijs BE, ofwel het aanhanger rijbewijs.

Als je je auto theorie examen hebt behaald, mag je beginnen met rijlessen. Samen met de instructeur zal bekeken worden hoeveel autorijlessen je nodig hebt voordat je op examen mag. Als je vervolgens binnen de geldigheidstermijn van je theoriecertificaat ook het praktijk examen succesvol aflegt ontvang je het rijbewijs B en kun je de weg op!

Speciale begeleiding tijdens rijlessen in Den Haag is mogelijk!

Bij verkeersschool de Ridder zijn onze instructeurs opgeleid om je de juiste begeleiding te kunnen geven. Ze zijn (onder andere) gespecialiseerd in het opleiden van mensen met faalangst, ADHD, Dyslexie of licht autisme. Wij zijn van mening dat iedereen het autorijbewijs kan halen, mits er de juiste begeleiding wordt aangeboden.

Behoefte aan speciale begeleiding? Lees hier meer.

Prijs van rijlessen in Den Haag

Het is erg van belang om de hoeveelheid rijlessen aan te passen aan de persoon. Niet elke persoon leert het besturen van een auto even snel. Daarom bieden wij onze leerlingen, naast losse rijlessen, ook de mogelijkheid om een pakket af te sluiten. Dat is vaak veel voordeliger!

Meer over prijzen

Meer informatie over rijlessen in Den Haag?

Heeft de bovenstaande webpagina nog niet al uw vragen over rijlessen in Den Haag kunnen beantwoorden? Of weet u voldoende en wilt u graag snel een afspraak maken voor een eerste rijles? Neem dan gerust contact met ons op! Als u liever direct contact heeft, bel dan even naar 070 3552554.

Neem contact met ons op!
Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Waarom kies je voor Verkeersschool de Ridder?
  • Rijden in de nieuwste auto's
  • Hoog slagingspercentage
  • BOVAG lid
  • Hoge beoordeling door leerlingen
  • Professionele instructeurs
  • Flexibele lestijden
  • Lessen in heel regio Haaglanden
  • Gevestigd in Den Haag

EINDELIJK!!!

Praktijkexamens gaan door.

Lees meer over hoe we het aanpakken en ons protocol op onze nieuws pagina of op Facebook

 

Theorie examens mogen tot 21 april niet doorgaan. We nemen contact op de dag na het oorspronkelijke examen. Zie onder het kopje nieuws of de facebookpagina van Verkeersschool De Ridder

sluiten