Verkeersschool de Ridder
Menu

Omgaan met rijangst

Extra begeleiding bij Verkeersschool de Ridder voor mensen met rijangst

Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Last van rijangst?

Heb je last van rijangst omdat je een ongeluk hebt gehad, een nare ervaring hebt beleefd of gewoon vanwege de spanning die het verkeer met zich meebrengt? Bij sommige rijscholen kan dit voor onbegrip zorgen waardoor het lastig wordt om je rijbewijs te halen.

Bij Verkeersschool de Ridder is dit echter niet het geval. Wij beschikken over gediplomeerde, rustige en geduldige instructeurs die ervoor zorgen dat ook jij je rijbewijs haalt!   

Rijbewijs halen? Wij slepen je er doorheen!
Rijbewijs halen? Wij slepen je er doorheen!

Verkeersschool de Ridder en rijangst

Ruim 35 jaar verzorgt Verkeersschool de Ridder rijlessen voor mensen met rijangst. Dankzij deze ervaring, gecombineerd met een speciale opleiding, hebben onze instructeurs al vele honderden cursisten laten slagen! Tijdens deze speciale opleiding die onze instructeurs hebben gevolgd, krijgen ze meer inzicht in rijangst en leren ze op een rustige en veilige manier met deze situatie om te gaan.

Onze lesaanpak zorgt ervoor dat jij je rijangst overwint. Allereerst proberen we je op je eigen tempo vertrouwelijk te maken met de auto. Pas als je zelf voelt en aangeeft dat het rijden beter gaat, wordt de volgende stap gezet. Op deze manier voel je je op je gemak en gaat het autorijden stukje bij beetje beter! Wanneer je behoefte hebt aan ondersteuning bij het behalen van je theorie, dan kun je ook op de hulp van Verkeersschool de Ridder rekenen. Uiteindelijk ben je vertrouwd met de auto, de weg en zorgen we er samen voor dat jij je autorijbewijs gaat halen!

Aan de slag!

Ben je na het lezen van deze pagina overtuigd dat we samen, net als vele anderen cursisten, ook jouw rijangst kunnen overwinnen? Bekijk dan het overzicht aan pakketten die we aanbieden. Of wil je graag wat extra informatie, neem dan contact met ons op. In overleg zullen we beslissen wat de beste aanpak is om met jouw rijangst om te gaan.

Neem gerust contact op
Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Waarom kies je voor Verkeersschool de Ridder?
  • Rijden in de nieuwste auto's
  • Hoog slagingspercentage
  • BOVAG lid
  • Hoge beoordeling door leerlingen
  • Professionele instructeurs
  • Flexibele lestijden
  • Lessen in heel regio Haaglanden
  • Gevestigd in Den Haag

EINDELIJK!!!

Praktijkexamens gaan door.

Lees meer over hoe we het aanpakken en ons protocol op onze nieuws pagina of op Facebook

 

Theorie examens mogen tot 21 april niet doorgaan. We nemen contact op de dag na het oorspronkelijke examen. Zie onder het kopje nieuws of de facebookpagina van Verkeersschool De Ridder

sluiten