Verkeersschool de Ridder
Menu

Goedkope rijschool Den Haag

Lessen bij Verkeersschool De Ridder is niet alleen voordelig, maar ook de slimste keus.

Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Op zoek naar een goedkope rijschool in Den Haag?

We begrijpen dat het kiezen van een goedkope rijschool in Den Haag nogal spannend kan zijn. Je wilt natuurlijk alleen ergens lessen waar ze verstand van zaken hebben. Bij Verkeersschool De Ridder hoef je daar gelukkig geen zorgen om te maken. Dankzij onze hoge slagingspercentages, ruim 35 jaar ervaring, flexibel in te richten lestijden, scherpe lestarieven, lidmaatschap bij BOVAG èn ervaren instructeurs staan wij bekend als een betrouwbare, maar goedkope rijschool in Den Haag. Dus droom jij al van je autorijbewijs, motorrijbewijs of scooterrijbewijs? Of misschien zelfs je aanhangerrijbewijs? Welk papiertje je ook begeert; wij staan klaar om je hierbij te helpen! Neem contact met ons op of kom langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Goedkope rijschool Den Haag
Goedkope rijschool Den Haag

Kies voor de favoriete goedkope rijschool van Den Haag!

Slagen tegen lage rijlestarieven is ons motto. Met trots beschikken wij als goedkope rijschool over een van de hoogste slagingspercentages in Den Haag. Dit danken wij aan onze professionele en ervaren instructeurs die jou in een mum van tijd opleiden tot een bekwame bestuurder. Zij hebben ook ervaring met speciale begeleiding op maat als je het bijvoorbeeld eng vindt om te lessen en het liever op een rustig tempo oppakt. Ben je 16,5 jaar maar nog onder de 18 en wil je al gaan lessen? Bekijk dan ons 2toDrive pakket.

Snel slagen voor je theorie-examen?

Als goedkope rijschool in Den Haag bieden wij meer dan praktijklessen. Maandelijks verzorgen wij theoriecursussen waarbij je onder begeleiding van onze instructeurs de verkeersregels al snel onder de knie krijgt. Zij weten exact waar je op moet letten als je het theorie-examen gaat afleggen. Erg handig als je wilt slagen!

Maak kennis met de betrouwbaarste goedkope rijschool van Den Haag

Je zoektocht naar een goedkope rijschool van Den Haag stopt bij Verkeersschool De Ridder. Ben je benieuwd naar onze rijlesmogelijkheden? Kom dan langs voor een vrijblijvende kennismaking!

Kom langs of neem contact met ons op
Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Waarom kies je voor Verkeersschool de Ridder?
  • Rijden in de nieuwste auto's
  • Hoog slagingspercentage
  • BOVAG lid
  • BOVAG Garantiefonds
  • Hoge beoordeling door leerlingen
  • Professionele instructeurs
  • Flexibele lestijden
  • Lessen in heel regio Haaglanden
  • Gevestigd in Den Haag