Verkeersschool de Ridder
Menu

Goedkope rijlessen Den Haag

Wil jij goedkope rijlessen volgen in Den Haag? Bij verkeersschool de Ridder kan dat!

Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Goedkope Rijlessen van de hoogste kwaliteit in Den Haag

Als rijschool bieden wij onze leerlingen verschillende mogelijkheden aan om er voor te zorgen dat jij snel slaagt. Zo bevatten vrijwel al onze lespakketten ook de nodige hulpmiddelen voor het behalen van je theorie-examen (m.u.v. Scooter pakket 1). Bij onze autorijles pakketten krijg je zelfs standaard een theorie cursus in de avonden aangeboden waardoor de kans van slagen aanzienlijk groter is. Zo kom jij aan jouw goedkope rijlessen in Den Haag.

 

Goedkope Rijlessen Den-Haag
Goedkope Rijlessen Den-Haag

Neem geen genoegen met minder dan onze goedkope rijlessen in Den Haag

Kies voor goedkope rijlessen in Den Haag van Verkeersschool De Ridder. Als het gaat om onze leskwaliteit doen wij geen concessies. Zo rijd je bij verkeerschool De Ridder rond in auto’s die maximaal 4 jaar oud zijn. Om jou deze kwaliteit te kunnen verzekeren zijn wij BOVAG lid en beschikken wij over een BOVAG 3 sterren keurmerk. Dus voor kwalitatieve en goedkope rijlessen in Den Haag kun je rekenen op onze rijschool.

Onder speciale begeleiding goedkope rijlessen volgen in Den Haag

Onze instructeurs zijn opgeleid om mensen met faalangst, ADHD, dyslexie of autisme te helpen. Zij zullen er voor zorgen dat jij met meer zelfvertrouwen achter het stuur kunt zitten. Wij zorgen er voor dat ook jij de eindstreep gaat halen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken zodat je gebruik kunt maken van onze goedkope rijlessen in Den Haag.

Nog vragen? Bel ons of laat een bericht achter

Heb je niet alle informatie die je zocht op deze pagina kunnen vinden? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Al wel overtuigd? Bel ons dan op 070-3552554 voor een afspraak of vul ons contactformulier in, dan volg ook jij straks onze goedkope rijlessen in Den Haag!

Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Waarom kies je voor Verkeersschool de Ridder?
  • Rijden in de nieuwste auto's
  • Hoog slagingspercentage
  • BOVAG lid
  • Hoge beoordeling door leerlingen
  • Professionele instructeurs
  • Flexibele lestijden
  • Lessen in heel regio Haaglanden
  • Gevestigd in Den Haag

EINDELIJK!!!

Praktijkexamens gaan door.

Lees meer over hoe we het aanpakken en ons protocol op onze nieuws pagina of op Facebook

 

Theorie examens mogen tot 21 april niet doorgaan. We nemen contact op de dag na het oorspronkelijke examen. Zie onder het kopje nieuws of de facebookpagina van Verkeersschool De Ridder

sluiten