Error: Page unknown - Reference: 3177

Brommerrijbewijs halen in Den Haag? Verkeersschool De Ridder
Verkeersschool de Ridder
Menu

Brommerrijbewijs halen?

Brommerrijbewijs halen? Dit doe je bij Verkeersschool de Ridder!

Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Hoog slagingspercentage

Je brommerrijbewijs halen in Den Haag of omgeving? Begin dan met rijlessen volgen bij Verkeersschool De Ridder. Wij zijn de enige 3 sterren BOVAG rijschool in Den Haag en omgeving met een van de hoogste slagingspercentages in de regio. Al meer dan 35 jaar verzorgen wij opleidingen die zorgen dat jij je praktijkexamen zonder problemen haalt.

Rijden op de nieuwste scooters!
Rijden op de nieuwste scooters!

Vanaf wanneer kun je je brommerrijbewijs halen?

Je kan het brommerrijbewijs halen vanaf 16 jaar. Het brommerrijbewijs, ook wel het AM rijbewijs genoemd, zit automatisch bij een autorijbewijs en een motorrijbewijs. Vroeger was een bromfietscertificaat voldoende, maar nu is een volwaardig brommerrijbewijs noodzakelijk voor het besturen van een brommer of scooter. Bij verkeersschool De Ridder geven wij je alle hulpmiddelen om te slagen voor het brommerrijbewijs.

Je brommerrijbewijs halen bij Verkeersschool De Ridder

De manier van het behalen van je rijbewijs moet veilig en betrouwbaar zijn. Daarom hebben wij er voor gekozen om in groepen van maximaal 2 leerlingen de brommerrijlessen uit te voeren. Dit heeft verschillende voordelen:

 • Veiligheid: omdat de instructeur een goed overzicht heeft en er geen onveilige situaties kunnen ontstaan
 • Optimale begeleiding: persoonlijke aandacht van de instructeur voor elke leerling
 • Snel leren: waardoor je relatief weinig lessen nodig hebt om te slagen

Wij zullen je helpen met het behalen van je brommerrijbewijs voor zowel het theorie als praktijk deel. Voor het theorie deel kunnen wij alle materialen verschaffen zoals boeken en voorbeeldexamens om te oefenen. Het praktijkgedeelte bestaat uit 2x 2 uur scooter rijlessen, plus 2 uur voorrijden met aansluitend het praktijkexamen om je brommerrijbewijs te halen. Wij zorgen voor alles wat je nodig hebt tijdens de praktijklessen zoals regenkleding, een helm en een communicatieoortje zodat je altijd met de instructeur in verbinding blijft. Houd er rekening mee dat een lange broek en dichte schoenen verplicht zijn tijdens het praktijkexamen.

De examens voor het behalen van je brommerrijbewijs

Voor het halen van het rijbewijs moet je 2 examens afleggen.

Het theorie examen voor je brommerrijbewijs bestaat uit 50 vragen, waarvan je er maximaal 6 fout mag hebben. Je hoort direct na het examen of je geslaagd bent of niet en je krijgt gelijk een bewijs en je score mee naar huis.

Het praktijk examen voor je brommerrijbewijs duurt ongeveer 30 tot 40 minuten. Tijdens het examen moet je laten zien dat je beheersing hebt over de brommer, de regels hanteert en rekening houdt met het verkeer en de gebruikers. Als je met al deze onderdelen rekening houd heb je een solide basis voor het behalen van je brommerrijbewijs. Direct na het praktijkexamen hoor je of je geslaagd bent voor je brommerrijbewijs.

Schrijf je in en haal je brommerrijbewijs

Zijn nog niet al uw vragen beantwoord? Of wil je misschien meteen aan de slag en je brommerrijbewijs halen? We willen je graag de mogelijkheden passend bij jouw situatie laten zien. Bel ons gerust op 0703552554 om jouw mogelijkheden te bespreken of neem via de website contact met ons op.

Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Waarom kies je voor Verkeersschool de Ridder?
 • Rijden in de nieuwste auto's
 • Hoog slagingspercentage
 • BOVAG lid
 • Hoge beoordeling door leerlingen
 • Professionele instructeurs
 • Flexibele lestijden
 • Lessen in heel regio Haaglanden
 • Gevestigd in Den Haag

EINDELIJK!!!

Praktijkexamens gaan door.

Lees meer over hoe we het aanpakken en ons protocol op onze nieuws pagina of op Facebook

 

Theorie examens mogen tot 21 april niet doorgaan. We nemen contact op de dag na het oorspronkelijke examen. Zie onder het kopje nieuws of de facebookpagina van Verkeersschool De Ridder

sluiten