Verkeersschool de Ridder
Menu

Brommer rijbewijs

Wil je je brommer rijbewijs halen in omgeving Den Haag?

Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Rijbewijs voor je brommer halen

Wil je je rijbewijs voor je brommer halen in de omgeving van Den Haag? Snel en veilig met persoonlijke lessen? Verkeersschool De Ridder is een betrouwbare BOVAG 3 sterren rijschool. Al meer dan 35 jaar een begrip in Den Haag. Ook voor je brommerrijbewijs!

Rijden op de nieuwste brommer
Rijden op de nieuwste brommer

Jouw brommer rijbewijs halen in de praktijk

Iedereen die 16 jaar of ouder is mag op een brommer of scooter rijden mits hij/zij in het bezit is van een geldig brommer-, auto- of motorrijbewijs. Verkeersschool De Ridder geeft brommerrijlessen in groepen van maximaal 2 leerlingen (in plaats van 4 leerlingen bij andere rijscholen).

Dit heeft de volgende voordelen:

 • Veiligheid: omdat de instructeur een goed overzicht heeft en er geen onveilige situaties kunnen ontstaan
 • Optimale begeleiding: persoonlijke aandacht van de instructeur
 • Snel leren: waardoor je relatief weinig lessen nodig hebt om te slagen


Belangrijk: zowel tijdens bromfietsrijlessen als met het bromfietsexamen is het verplicht je theoriecertificaat en identiteitsbewijs bij je hebben, omdat er anders niet gelest of examen gedaan mag worden. We zorgen er ook voor dat je je brommer theorie voor de start van je lessen haalt. Meer over de kosten om je brommerrijbewijs te halen vind je onderaan deze pagina.

Het praktijk gedeelte bestaat uit 6 uur les en een examen. De indeling van de bromfiets rijlessen is 2 x 2 uur plus 2 uur voorrijden met aansluitend het praktijkexamen.

Van ons krijg je een lesbrommer, helm, jas, eventueel regenkleding en een “oortje” om contact te houden met de instructeur. Voor een lange broek en dichte schoenen dien je zelf zorg te dragen. Ook met warm weer zijn  lange broek en dichte schoenen verplicht.

Het examen voor je brommerrijbewijs

Het examen voor je brommer begint met het kennismaken met je examinator die je zal volgen tijdens een rit van 30 tot 40 minuten. Foutloos rijden hoeft niet maar beheersing van de brommer, je houden aan de regels en rekening houden met het overige verkeer is uiteraard een vereiste. Je hoort direct de uitslag van je examen, zodat je weet of je je rijbewijs voor je brommer hebt gehaald of niet.

Neem vrijblijvend contact op!

Snel beginnen met je lessen voor het brommerrijbewijs in Den Haag en omgeving? Bel ons gerust om jouw mogelijkheden te bespreken of neem contact met ons op via de website.

Brommerrijbewijs halen? Neem contact met ons op
Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Waarom kies je voor Verkeersschool de Ridder?
 • Rijden in de nieuwste auto's
 • Hoog slagingspercentage
 • BOVAG lid
 • Hoge beoordeling door leerlingen
 • Professionele instructeurs
 • Flexibele lestijden
 • Lessen in heel regio Haaglanden
 • Gevestigd in Den Haag

EINDELIJK!!!

Praktijkexamens gaan door.

Lees meer over hoe we het aanpakken en ons protocol op onze nieuws pagina of op Facebook

 

Theorie examens mogen tot 21 april niet doorgaan. We nemen contact op de dag na het oorspronkelijke examen. Zie onder het kopje nieuws of de facebookpagina van Verkeersschool De Ridder

sluiten