Verkeersschool de Ridder
Menu

BE rijbewijs halen

Je BE rijbewijs halen in omgeving Den Haag? Kom lessen bij de Ridder!

Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Snel je BE rijbewijs halen

Wil je het BE rijbewijs halen in omgeving Den Haag en snel slagen tegen lage kosten? Verkeersschool De Ridder is een betrouwbare BOVAG rijschool met één van de hoogste slagingspercentages in de regio Den Haag. Al meer dan 35 jaar verzorgen wij rijopleidingen voor auto, motor, aanhanger en scooter. En dat naar volle tevredenheid van onze cursisten!

Dankzij het gebruik van de nieuwste lesmethodes & materialen zorgen wij ervoor dat jouw aanhanger rijlessen succesvol verlopen.

Wordt dit jouw nieuwe lesauto?
Wordt dit jouw nieuwe lesauto?

Wanneer heb je het BE rijbewijs nodig?

Als je met een aanhanger van meer dan 750 kg wilt rijden, of als de massa van de aanhangwagen en die van je voertuig samen meer dan 3500 kg is, dan moet je het BE rijbewijs halen. Voor een BE rijbewijs moet je eerst je reguliere autorijbewijs (rijbewijs B) halen.

Het BE rijbewijs halen bestaat alleen uit een praktijkexamen. Je hebt dus geen theoriecertificaat nodig. Dit is ook een reden waarom je het BE rijbewijs snel kan halen. De enige eis is dat je in het bezit bent van het B rijbewijs.

BE rijbewijs halen kan ook voordelig

Het halen van het BE rijbewijs hoeft helemaal geen dure investering te zijn! Bij Verkeersschool de Ridder bieden wij diverse pakketten waaruit je kan kiezen, of heb je de keuze om je eigen pakket samen te stellen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Naast onze pakketten voor het halen van het BE rijbewijs bieden wij ook een opfriscursus aan. In dit pakket zit 6 uur rijles, in blokken van 2 uur. Tijdens deze algemene training leren wij je hoe je om moet gaan met de lengte en breedte van de combinatie, het nemen van bochten, smalle wegen en spiegelgebruik.

Bekijk onze voordelige pakketten

Je BE rijbewijs voordelig halen kan bij ons!

Als je voor een cursus bij Verkeersschool de Ridder kiest, dan hoeft je BE rijbewijs halen helemaal niet duur te zijn. Je kiest voor betrouwbaarheid tegen een voordelige prijs. We leiden jaarlijks honderden kandidaten op voor het aanhanger rijbewijs en hebben een zeer hoog slagingspercentage (bron: CBR). Bel ons gerust om direct jouw mogelijkheden te bespreken of neem contact met ons op via de website.

Neem meteen contact op!
Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Waarom kies je voor Verkeersschool de Ridder?
  • Rijden in de nieuwste auto's
  • Hoog slagingspercentage
  • BOVAG lid
  • Hoge beoordeling door leerlingen
  • Professionele instructeurs
  • Flexibele lestijden
  • Lessen in heel regio Haaglanden
  • Gevestigd in Den Haag

EINDELIJK!!!

Praktijkexamens gaan door.

Lees meer over hoe we het aanpakken en ons protocol op onze nieuws pagina of op Facebook

 

Theorie examens mogen tot 21 april niet doorgaan. We nemen contact op de dag na het oorspronkelijke examen. Zie onder het kopje nieuws of de facebookpagina van Verkeersschool De Ridder

sluiten