Verkeersschool de Ridder
Menu

Autorijlessen Scheveningen

Snel en effectief autorijlessen volgen in Scheveningen? Kom lessen bij ons!

Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Autorijlessen Scheveningen

Ben jij op zoek naar autorijlessen in de omgeving van Scheveningen en wil je lessen in de nieuwste auto’s? Dankzij begeleiding van onze professionele rijinstructeurs heeft Autorijschool de Ridder één van de hoogste slagingspercentages in de regio. Wil jij op een betrouwbare en voordelige manier je rijbewijs halen? Kies dan voor autorijlessen van de Ridder, al jaren een begrip in regio Scheveningen. Meer informatie over onze prijzen en acties? Kijk eens op onze prijzen pagina voor de actuele prijzen en acties.

Autorijlessen Scheveningen
Autorijlessen Scheveningen

Bovag kwaliteitscertificaat

Wil jij autorijlessen volgen bij een rijschool in regio Scheveningen die staat voor kwaliteit, zekerheid en betrouwbaarheid? Als je kiest voor een rijschool met BOVAG-lidmaatschap weet je zeker dat je van bovenstaande zaken verzekerd bent. Hiernaast is jouw lesgeld verzekerd bij het BOVAG Garantiefonds Rijscholen. Verkeersschool de Ridder heeft zelfs het 3-sterren BOVAG kwaliteitscertificaat. Dit houdt in dat we ook meertalige autorijlessen kunnen geven in Scheveningen. Hiernaast worden onze lesauto’s in de winter maanden van winterbanden voorzien, wel zo veilig.

Speciale begeleiding tijdens autorijlessen in Scheveningen en omstreken.

Wil jij graag speciale begeleiding tijdens je rijlessen in Scheveningen? Wij van Autorijsschool de Ridder hebben speciaal opgeleide instructeurs voor mensen met faalangst, ADHD, dyslexie of autisme die hun rijbewijs willen halen. Onze geduldige instructeurs stellen voorafgaand aan de rijopleiding een persoonlijk ontwikkelplan met je op. Dit plan is afgestemd op jouw wensen. Wij zorgen ervoor dat je rijlessen en omstandigheden zo vertrouwd en veilig mogelijk zijn. Dankzij onze ervaring zorgen we ervoor dat iedere leerling kan slagen. Ook helpen we bij het aanvragen van theorie- en praktijkexamen bij het CBR. Wij van Autorijsschool de Ridder geloven dat met de juiste begeleiding tijdens autorijlessen iedereen kan slagen voor zijn/haar rijbewijs in de omgeving van Scheveningen.

Contact met Autorijschool de Ridder

Wil jij op een voordelige en persoonlijke manier je rijbewijs halen? Dan ben je bij Autorijsschool de ridder aan het juiste adres voor je autorijlessen in regio Scheveningen. Voor meer informatie over onze prijzen en werkwijzen kun je contact opnemen met één van onze collega’s via het contactformulier.

Liever direct contact? Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 070 355 25 54.

Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Waarom kies je voor Verkeersschool de Ridder?
  • Rijden in de nieuwste auto's
  • Hoog slagingspercentage
  • BOVAG lid
  • Hoge beoordeling door leerlingen
  • Professionele instructeurs
  • Flexibele lestijden
  • Lessen in heel regio Haaglanden
  • Gevestigd in Den Haag

EINDELIJK!!!

Praktijkexamens gaan door.

Lees meer over hoe we het aanpakken en ons protocol op onze nieuws pagina of op Facebook

 

Theorie examens mogen tot 21 april niet doorgaan. We nemen contact op de dag na het oorspronkelijke examen. Zie onder het kopje nieuws of de facebookpagina van Verkeersschool De Ridder

sluiten