Verkeersschool de Ridder
Menu

Autorijlessen Den Haag

Voor al uw autorijlessen in Den Haag staat Verkeersschool de Ridder klaar.

Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Autorijlessen in Den Haag

Ben je geïnteresseerd in het volgen van autorijlessen in Den Haag en omgeving? Bij verkeersschool de ridder krijg je de begeleiding die je nodig hebt. Onze professionele instructeurs staan voor je klaar om je voor te bereiden op je rijexamen. Doordat wij met de nieuwste lesmaterialen werken op gebied van theorie en praktijk hebben wij een van de hoogste slagingspercentages voor autorijlessen in de regio Den Haag.

Autorijlessen Den Haag
Autorijlessen Den Haag

2toDrive autorijlessen in Den Haag

Wil jij zo vroeg mogelijk je rijbewijs halen? Door het 2toDrive programma mag je al beginnen met lessen op de dag dat je 16,5 wordt. Zodra je 17 bent mag je op voor je rijexamen. Wanneer je geslaagd bent mag je tot je 18e onder begeleiding rijden. Vanaf je 18e verjaardag mag je geheel zelfstandig rijden. Door het 2todrive pakket kun je zo snel mogelijk beginnen met het opdoen van rijervaring tijdens je autorijlessen in de omgeving van Den Haag.

Lessen en pakketten

Rijschool de Ridder uit Den Haag is al ruim 35 jaar een begrip als het aankomt op autorijlessen. Wil jij op een snelle en voordelige manier je rijbewijs halen? Wij zijn een betrouwbare BOVAG rijschool die op een persoonlijke manier samen met jou een lesplan opstellen. Naast losse lessen kun je bij ons ook pakketten met autorijlessen, theorie- en praktijkexamen aanschaffen voor omgeving Den Haag. Voor meer informatie over onze prijzen en pakketten kun je terecht op onze autorijlessen dienstenpagina.

Heb je extra begeleiding nodig tijdens je rijlessen omdat je bijvoorbeeld faalangst, dyslexie of autisme hebt? Bij Rijschool de Ridder zijn we van mening dat iedereen met de juiste begeleiding het rijbewijs kan behalen. Wij zijn de specialist in regio Den Haag voor autorijlessen met speciale begeleiding. Onze geduldige instructeurs kijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn en stemmen het lesplan op jouw wensen af.

Meer informatie over autorijlessen in Den Haag

Wil jij op een voordelige manier je rijbewijs halen terwijl je door professionele instructeurs begeleid wordt? Kies dan voor Rijschool de Ridder uit Den Haag voor je autorijlessen. WIl je een andere categorie rijbewijs halen? Ook dat kan bij Verkeersschool de Ridder. Naast autorijlessen bieden we ook scooter-, aanhanger- en motorlessen aan. Voor meer informatie over onze prijzen en mogelijkheden kun je contact opnemen via het contactformulier. Liever direct contact? Wij zijn telefonisch te bereiken op nummer 070 355 25 54.

Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Waarom kies je voor Verkeersschool de Ridder?
  • Rijden in de nieuwste auto's
  • Hoog slagingspercentage
  • BOVAG lid
  • Hoge beoordeling door leerlingen
  • Professionele instructeurs
  • Flexibele lestijden
  • Lessen in heel regio Haaglanden
  • Gevestigd in Den Haag

EINDELIJK!!!

We mogen aan het werk vanaf 3 maart 2021

Lees meer over hoe we het aanpakken en ons protocol op onze nieuws pagina of op Facebook

sluiten