Verkeersschool de Ridder
Menu

Autorijles Den Haag

Wil je autorijles volgen in omgeving Den Haag en snel slagen? Lees dan verder.

Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Autorijles in Den Haag of omgeving

Wil je autorijles volgen in de omgeving van Den Haag en snel slagen? Wij helpen je graag! Verkeersschool De Ridder is een betrouwbare BOVAG rijschool met één van de hoogste slagingspercentages in de regio. Al meer dan 35 jaar een begrip in Den Haag en omgeving als het om autorijlessen gaat.

Autorijles volgen in Den Haag
Autorijles volgen in Den Haag

Snel slagen met je autorijles in Den Haag

Bij Verkeersschool De Ridder kun je autorijlessen volgen om je voor te bereiden op je rijexamen. Onze rijles auto’s zijn maximaal 4 jaar oud, dus bij ons krijg je gegarandeerd rijles in een nieuwe en goed onderhouden auto. Ook gebruiken we de nieuwste lesmethodes & materialen om ervoor te zorgen dat jouw autorijlessen succesvol verlopen.

Volgens de nieuwe regels van het 2ToDrive concept mag je al beginnen met je autorijlessen vanaf dat je de leeftijd van 16,5 hebt bereikt. Omdat je zo vroeg mag beginnen met je rijlessen mag je al op je 17e rijexamen doen en onder begeleiding rijden tot je 18e verjaardag. Vanaf je 18e mag je volledig zelfstandig de weg op.

Autorijles in Den Haag op maat

Het behalen van je autorijbewijs is het ultieme resultaat van het volgen van het voor jou juiste aantal autorijlessen. Omdat dit niet voor elk persoon gelijk is bieden wij onze leerlingen naast losse rijlessen ook de mogelijkheid om een pakket af te sluiten. Meer over onze verschillende autorijles mogelijkheden en tarieven kun je onderin deze pagina vinden.

Ook zijn wij gespecialiseerd in het opleiden van mensen met Faalangst, ADHD, Dyslexie of lichte autisme. Wij zijn van mening dat iedereen het autorijbewijs kan halen met de juiste begeleiding.

Bekijk onze pakketten en prijzen

Contact over betrouwbare autorijlessen met BOVAG keurmerk

Wil je autorijles volgen in Den Haag of in de omgeving van Den Haag? Dan is Verkeersschool De Ridder ook voor jou de juiste rijschool voor het volgen van autorijlessen. We leiden jaarlijks honderden kandidaten op voor hun autorijbewijs en hebben een zeer hoog slagingspercentage (bron: CBR). Bel ons gerust om jouw mogelijkheden te bespreken of neem contact met ons op via de website.

 
Bekijk onze contactgegevens
Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Waarom kies je voor Verkeersschool de Ridder?
  • Rijden in de nieuwste auto's
  • Hoog slagingspercentage
  • BOVAG lid
  • Hoge beoordeling door leerlingen
  • Professionele instructeurs
  • Flexibele lestijden
  • Lessen in heel regio Haaglanden
  • Gevestigd in Den Haag

EINDELIJK!!!

Praktijkexamens gaan door.

Lees meer over hoe we het aanpakken en ons protocol op onze nieuws pagina of op Facebook

 

Theorie examens mogen tot 21 april niet doorgaan. We nemen contact op de dag na het oorspronkelijke examen. Zie onder het kopje nieuws of de facebookpagina van Verkeersschool De Ridder

sluiten