Verkeersschool de Ridder
Menu

Autorijbewijs halen in Den Haag?

Je autorijbewijs halen in Den Haag doe je bij Verkeersschool De Ridder!

Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Het autorijbewijs in Den Haag halen bij 3 sterren BOVAG rijschool!

Wil jij in omgeving Den Haag snel slagen voor je autorijbewijs tegen lage kosten? Verkeersschool De Ridder is een betrouwbare BOVAG 3 sterren rijschool met een van de hoogste slagingspercentages in de regio. Start nu met de opleiding! Wij zijn de enige 3 sterren BOVAG rijschool van Den Haag en zijn al ruim 35 jaar een begrip als het gaat om het halen van het autorijbewijs.

Start nu! Het basispakket voor het halen van je autorijbewijs heb je bij ons al vanaf €627!

Voordelig autorijbewijs halen in Den Haag
Voordelig autorijbewijs halen in Den Haag

Wat is het rijbewijs B?

Het reguliere autorijbewijs (categorie B) heb je nodig om een wagen te besturen waarvan de maximale toegelaten massa minder is dan 3,5 ton.

Met dit rijbewijs mag je ook een wagen besturen met een aanhanger tot 750 kg. Voor zwaardere aanhanger moet je rijbewijs categorie E halen (in combinatie met het minimum rijbewijs B wordt dit dus het rijbewijs BE, ofwel het aanhanger rijbewijs).

Hoe haal ik het rijbewijs B?

In eerste instantie is het belangrijk om je auto theorie examen te behalen, daarna kun je beginnen met autorijlessen in de praktijk. Hoeveel autorijlessen je nodig hebt voordat je op examen mag zal samen met de instructeur bekeken worden. Dit kan altijd wijzigen gedurende de lessen wanneer blijkt dat je sneller, of juist langzamer, dingen oppakt. Wanneer je binnen de geldigheidstermijn van je theoriecertificaat ook het praktijk examen succesvol aflegt ontvang je het rijbewijs B en kun je de weg op! 

Speciale begeleiding voor het halen van je autorijbewijs in Den Haag

Heb je, of ken je iemand met faalangst, ADHD, dyslexie of licht autisme. Bij Verkeersschool de Ridder zijn we van mening dat iedereen het autorijbewijs kan halen. Als je maar de juiste begeleiding hebt. Onze instructeurs zijn daarom extra opgeleid, zij kunnen die juiste begeleiding bieden! Klik voor meer informatie op onderstaande link. 

Speciale begeleiding: meer informatie

Meer informatie over autorijbewijs halen in Den Haag?

Het halen van je autorijbewijs is afhankelijk van het aantal autorijlessen en de juiste benadering. Omdat dit niet voor elke persoon gelijk is bieden wij onze leerlingen naast losse rijlessen ook de mogelijkheid om een pakket af te sluiten. Zou je willen weten wat voor jou of voor je kind de juiste benadering zou zijn? Heeft de bovenstaande webpagina u nog niet van voldoende informatie voorzien rondom het autorijbewijs halen in Den Haag? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op met Verkeersschool de Ridder. Onze medewerkers staan u graag te woord! 

Contact met Verkeersschool de Ridder
Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Waarom kies je voor Verkeersschool de Ridder?
  • Rijden in de nieuwste auto's
  • Hoog slagingspercentage
  • BOVAG lid
  • Hoge beoordeling door leerlingen
  • Professionele instructeurs
  • Flexibele lestijden
  • Lessen in heel regio Haaglanden
  • Gevestigd in Den Haag

EINDELIJK!!!

We mogen aan het werk vanaf 3 maart 2021

Lees meer over hoe we het aanpakken en ons protocol op onze nieuws pagina of op Facebook

sluiten