Verkeersschool de Ridder
Menu

Aanhangerrijbewijs halen in Den Haag

Voordelig en snel je aanhangerrijbewijs halen in Den Haag? Dat kan bij Verkeersschool de Ridder!

Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Haal je aanhangerrijbewijs in Den Haag bij Verkeersschool de Ridder!

Een aanhangerrijbewijs halen in omgeving Den Haag, snel slagen én lage kosten? Neem contact op met Verkeersschool de Ridder, een betrouwbare BOVAG 3 sterren rijschool met een hoog slagingspercentage. 

Verkeersschool de Ridder is al meer dan 35 jaar een begrip in Den Haag als het gaat om het halen van je aanhangerrijbewijs.

Voordelig en snel!
Voordelig en snel!

Aanhangerrijbewijs; wanneer moet ik dat hebben?

In een aantal gevallen mag je in Nederland wel een aanhanger of caravan trekken als u in het bezit bent van alleen een rijbewijs B. Maar wanneer mag het niet? Dat is vaak onduidelijk, daarom hieronder een lijstje met de regels in het kort. Een aanhangerrijbewijs (rijbewijs BE) heb je nodig in de volgende situaties:

 • Als je met een aanhanger van meer dan 750 kg wilt rijden;
 • Als de aanhanger zwaarder is dan het trekkend voertuig;
 • Als de massa van de aanhangwagen en die van je voertuig samen meer dan 3500 kg is

Hoe haal je je aanhangerrijbewijs in Den Haag?
Om je aanhangerrijbewijs te halen heb je alleen een praktijkopleiding nodig, die je vaak snel kan afronden bij Verkeersschool de Ridder. Er is dus geen apart theoriecertificaat nodig. Voordat je een rijbewijs kunt halen voor de aanhanger, zul je wel eerst je reguliere autorijbewijs (rijbewijs B) moeten halen. 

Over Verkeersschool de Ridder: betrouwbare verkeersschool met BOVAG keurmerk

Bij Verkeersschool De Ridder werken we alleen met het nieuwste les materiaal zowel op de weg als in ons theorie centrum, waar wij gebruik maken van het zelfde systeem als het CBR. Onze instructeurs denken graag met u mee voor een voordelig en passende rijopleiding die geheel op u is afgestemd. De auto`s waarin gelest wordt zijn niet ouder dan 4 jaar. Per jaar heeft Verkeersschool de Ridder honderden kandidaten in Den Haag die op gaan voor het aanhangerrijbewijs. Het slagingspercentage onder deze kandidaten is enorm hoog (bron: CBR). Bel ons gerust om jouw mogelijkheden te bespreken of neem contact met ons op via de website.

Lees meer over Verkeersschool de Ridder

Meer informatie over het halen van een aanhangerrijbewijs in Den Haag?

Misschien heeft de bovenstaande webpagina nog niet al uw vragen over het halen van een aanhangerrijbewijs in Den Haag kunnen beantwoorden. Aarzel in dat geval niet en neem gerust vrijblijvend contact op met Verkeersschool de Ridder voor meer informatie. Wij staan u graag te woord!

Bent u overtuigd en heeft u een BE rijbewijs nodig? Neem contact op met Verkeersschool de Ridder om verdere afspraken te maken. 

Neem contact op met Verkeersschool de Ridder
Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Waarom kies je voor Verkeersschool de Ridder?
 • Rijden in de nieuwste auto's
 • Hoog slagingspercentage
 • BOVAG lid
 • Hoge beoordeling door leerlingen
 • Professionele instructeurs
 • Flexibele lestijden
 • Lessen in heel regio Haaglanden
 • Gevestigd in Den Haag

EINDELIJK!!!

Praktijkexamens gaan door.

Lees meer over hoe we het aanpakken en ons protocol op onze nieuws pagina of op Facebook

 

Theorie examens mogen tot 21 april niet doorgaan. We nemen contact op de dag na het oorspronkelijke examen. Zie onder het kopje nieuws of de facebookpagina van Verkeersschool De Ridder

sluiten