Verkeersschool de Ridder
Menu

Laatste nieuws

Hier vindt u al onze meest recente nieuwsberichten. Voor eventuele oudere nieuwsberichten kunt u door ons archief bladeren.

Feestdagen 2017/2018

Op 27, 28 en 29 december 2017 en op 2, 3, 4 en 5 januari 2018 is het kantoor van De Ridder geopend van 10.00 uur tot 14.00 uur.

De rijlessen gaan wel door. Neem daarvoor contact op met uw instructeur.

Wij wensen u fijne feestdagen en een geslaagd 2018!!

Spectaculaire motorrijles actie Den Haag!

Bij Verkeersschool de Ridder nu een speciale motorrijles actie. Pakket van €693,94 voor maar €624!

12 uur motorrijles 1x theorie-pakket 1x AVB examen voor €624

Klik HIER om jezelf aan te melden.

Actie

Vacature rij-instructeur B bij Verkeersschool de Ridder

Op zoek naar een uitdagende baan en een leuk team? Lees verder!

Bij Verkeersschool de Ridder zijn we op zoek naar een rij-instructeur B. Verkeersschool de Ridder is een van de weinige rijscholen in regio Den Haag met 3 sterren BOVAG keurmerk. Wij staan in regio Haaglanden dan ook bekend als een verkeersschool die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Elk jaar leiden wij honderden kandidaten op voor hun autorijbewijs en daarmee behalen we een zeer hoog slaginspercentage (bron: CBR). Wil jij graag meewerken als rij-instructeur B om deze goede kwaliteit van onze verkeerslessen in stand te houden? Dan komen wij graag met je in contact!Bekijk de vacature direct!

Download HIER de vacature en bekijk of het iets voor jou is. 

Bij verkeersschool de Ridder kun je vanaf je 18e examen doen op een motorfiets!

Ben je 24 jaar? Kom je motorrijles volgen bij verkeersschool de Ridder in Den Haag!

Verkeersschool De Ridder ontvangt BOVAG drie sterren kwaliteits keurmerk!

Een rijschool meet BOVAG-lidmaatschap staat voor kwaliteit, zekerheid en betrouwbaarheid. Voor de allerbeste rijscholen is bovendien het drie sterren bovag-keurmerk gereserveerd:

Aan die rijschool worden nog meer eisen gesteld.

Rijschool De Ridder uit Den haag, Bovag-lid sinds 1979, kreeg in februari 2013 het drie sterren keurmerk voor de 4e keer uitgereikt. Daarmee behoort Verkeersschool De Ridder tot de beste rijscholen van Nederland.Wat onderscheidt drie sterren Bovag rijscholen?Drie sterren rijscholen hebben een breed aanbod van rijopleidingen. Er wordt opgeleid voor meerdere rijbewijscategorieën en de rijschool kent vaak specialisme.Verkeerschool de ridder is bv. gespecialiseerd in leerlingen met ADHD, Dyslexie, Faalangst en licht Autisme. Er wordt les in meerdere talen gegeven en theorie cursussen en begeleiding is mogelijk.Daarnaast bieden drie sterren rijscholen een brede service en ligt het slagingspercentage hoger dan gemiddeld. Eventuele klachten worden via een interne afhandelingprocedure afgewikkeld.De instructeurs van de rijscholen tonen het WRM-bevoegdheidspasje en beschikken over een ‘Verklaring Ontrent het Gedrag’ (VOG).In de winterperiode zijn er winterbanden onder de lesauto’s gemonteerd en bovendien zijn deze auto’s zeer uitgebreid verzekerd. Tenslotte besteden drie sterren rijscholen aandacht aan duurzaamheid en tijdens de rijlessen en voeren zij goed zichtbaar de Bovag-Logo en de eigen contactgegevens op de lesvoertuigen.Zekerheid, betrouwbaarheid, Kwaliteit dit geld voor Verkeerschool De Ridder die zich met trots weer een drie sterren rijschool van de BOVAG mag noemen.

Hoe haal ik mijn motorrijbewijs?

Er zijn 3 soorten motorrijbewijzen. Als je jonger bent dan 20 is het enige motorrijbewijs dat je kunt halen het A1 rijbewijs. Dit is het rijbewijs voor de lichte motor (125cc en 11kw). Je mag op je 17e al theorie doen en ook al beginnen met motorrijlessen. Zo kun je zodra je 18 bent meteen op voor je praktijkexamen. Minimaal 2 jaar na het halen van je A1 rijbewijs kun je je A2 rijbewijs halen. Met dit rijbewijs kun je een middelzware motor (35kw) rijden.Weer minimaal 2 jaar na het behalen van je A2 rijbewijs mag je het examen doen voor het A rijbewijs. Bij dit rijbewijs zit geen limiet aan het vermogen van je motor. A2 en A examens bestaan alleen uit een praktijkexamen.Je kunt ook rechtstreeks aan je A2 of A motorrijbewijs beginnen. Voor A2 moet je minimaal 20 jaar zijn en voor het A motorrijbewijs minimaal 24. Voor allebei moet je dan wel een theorie examen doen. Vanaf 24 jaar mag je het A examen doen. Je doet dan wel een theorie examen en 2 praktijkexamens.Let op als je een niet Nederlandse nationaliteit hebt. Informeer eerst bij de gemeente of je wel een motorrijbewijs kunt halen in Nederland. Het is verstandig om dit voordat je begint met je motorrijlessen nagevraagd te hebben.Meer informatie over het halen van je motorrijbewijs in Den Haag?Wanneer je nog vragen hebt over het behalen van je motorrijbewijs kun je uiteraard altijdvrijblijvend contact opnemen met onze verkeersschool in Den Haag.

Gouden tips voor het behalen van je autorijbewijs en/of motorrijbewijs

1 2 3
Ik wil

De prijzen
bekijken

Ik wil

Mezelf
inschrijven

Ik wil

Meer
informatie

Waarom kies je voor Verkeersschool de Ridder?
  • Rijden in de nieuwste auto's
  • Hoog slagingspercentage
  • BOVAG lid
  • BOVAG Garantiefonds
  • Hoge beoordeling door leerlingen
  • Professionele instructeurs
  • Flexibele lestijden
  • Lessen in heel regio Haaglanden
  • Gevestigd in Den Haag